Dzelzītis šogad beidzot iecerējis atrast pats sevi
Zirga gadā, kas ir arī Dailes teātra aktiera Laura Dzelzīša dzimšanas gads, aktieris vēlas atrast pats sevi.
Slavenības
2014. gada 4. janvāris, 17:10

Dzelzītis šogad beidzot iecerējis atrast pats sevi

Jauns.lv

Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis prāto, ka Jaunais gads viņam būs veiksmīgs, jo arī viņš ir dzimis zirga gadā. Lai arī īpašu uzmanību astroloģijai aktieris nepievērš, viņš atzīst, ka sava daļa patiesības zvaigznēs ir ierakstīta.

Aktieris teic, ka 2014. gadā viņš vēl vairāk vēlētos atrast pats sevi: „Nemelot sīkumos un lielās lietās.”  No jaunā gada Lauris Dzelzītis īpaši neko negaida: „Ja tu kaut ko gaidi, tad automātiski pastāv iespēja vilties. Labāk negaidīt neko un visu laiku būsi patīkami pārsteigts.”

Lauris stāsta, ka jaunais gads viņam sācies ar režisora Oskara Koršunova iestudētās izrādes „Izraidītie” mēģinājumiem. „2. janvārī sākās mēģinājumi, jo pirmizrāde jau ir 10. janvārī. Savukārt jau februārī atsākies filmēšanās TV3 seriālā „Viņas melo labāk”. Zinu, ka arī jaunais gads būs piesātināts. Man vienmēr ir ko darīt,” teic Lauris.

2013. gads aktierim esot bijis ražīgs: „Daudz izdarīju savā lauku īpašumā. Arī radoši pagājušais gads ir bijis bagāts. Pa vasaru, kad teātrī sākās atvaļinājums, filmējos LNT raidījumā par dabas takām „Fakti, ko nezini par Latviju”. Tam paralēli filmējos seriālā „Viņas melo labāk”. Tā man pagāja vasara, strādājot no rīta līdz vakaram. Rudenī, kad atsākās teātra sezona, man bija loma izrādē „Kauli”.”

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica