Baiba Sipeniece ar draugiem naktīs būs laimīgi. Aizkulišu FOTO
Baiba Sipeniece-Gavare gatavojas koncertprogrammai „Es šonakt būšu laimīgs!” Vai viņa pārtop par mazo raganiņu?
Slavenības
2016. gada 23. novembris, 17:30

Baiba Sipeniece ar draugiem naktīs būs laimīgi. Aizkulišu FOTO

Jauns.lv

Gada nogalē Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, notiks koncertspēle „Es šonakt būšu laimīgs!”, uz kuru ielūdz TV personība Baiba Sipeniece-Gavare, kā arī mūziķi Uldis Marhilēvičs un Normunds Jakušonoks. Koncertspēlē dalību ņems arī daudzi aktierspēles un dziedāšanas lietpratēji.

Savukārt jau 2017. gada pavasarī šī koncertspēle izskanēs visās Latvijas lielākajās koncertzālēs. Kompānija, kurā, protams, bija Baiba uldis un Normunds, kā arī Sanmanta Tīna, Viktors Lapčenoks, Māra Upmane-Holšteine, suitu sievas un daudzi citi, ierakstu studijā jau iedziedājuši tituldziesmu.

„Tas būs skaists un krāšņs koncerts, kurā labs garastāvoklis un pozitīvas emocijas garantētas!” sola Baiba, piebilstot: „Šajā koncertā ar dziesmu spēles elementiem uz skatuves satiksies lieliska komanda – Uldis, Normunds, es un tērpu māksliniece Elita Patmalniece -, kā arī daudzi pazīstami dziedātāji un Latvijas lielāko teātru aktieri. Mūsu galvenā vēlme: lai ikviens koncertu varētu baudīt ģimenes lokā vai kopā ar draugiem, klausoties un izdziedot sirdij tuvas un mīļas dziesmas un ne velti šo vakaru devīze ir „Es šonakt būšu laimīgs!”, kas tapusi, pārfrazējot dziesmu „Es šodien būšu laimīgs!”.”

 

„Tas, ka mēs – Baiba, Marhils, Elita Patmalniece un es – pēc ilgiem laikiem atkal būsim kopā, ir tāds notikums, kas noteikti jāredz, jo šāda iespēja gadās tikai vienu reizi vairākos gados,” ir pārliecināts mūziķis Normunds Jakušonoks. „Koncertspēle būs lieliska iespēja satikties ar cilvēkiem, kas mīl mūziku un dziesmas, kam pašiem patīk dziedāt un izklaidēties.” Mūziķis atzīst, ka cer un gaida publikas iesaistīšanos un līdzdziedāšanu: „Manuprāt, šī koncertspēle būs latviešu dziedāšanas kulminācija, kad līdzi dziedāt varēs visi, jo dziesmas būs pietiekami pazīstamas un līdzi dziedamas. Domāju, ka tas būs labs piedzīvojums gan mums, gan visiem klausītājiem!”

Arī mūziķis Uldis Marhilēvičs ir patiesi gandarīts par to, ka šajā koncetspēlē viņš sastapsies ar Baibu Sipenieci-Gavari un Normundu Jakušonoku: “Piedāvājums vadīt šo dziesmu spēli radīja prieku un līksmību, jo mums visiem trim vienmēr kopā ir patiešām fantastiski jautri. Domāju, ka tas ir galvenais iemesls, lai šajos vakaros satiktos ar cilvēkiem, kuri arī to vēlas vakaru pavadīt priecīgi un laimīgi.” Viņaprāt, tas ir labs iemesls, lai dotos uz Zemgales Olimpisko centru vai kādu no skaistajām koncertzālēm, lai kopā padziedātu, pasmietos un galu galā – vienkārši labi pavadītu laiku.

Koncertspēlē „Es šonakt būšu laimīgs”, kas 28.decembrī notiks Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, piedalīsies Latvijas Nacionālā, Dailes, Liepājas un Valmieras teātru aktieri, dziedātāji Viktors Lačenoks, Olga Rajecka, Māra Upmane-Holšteine, Samanta Tīna, Mārtiņš Ruskis, Suitu sievas, grupa „Pērkons”; tāpat gaidāmi arī citi muzikāli pārsteigumi un šī spēle būs īpaša – tā būs Vecgada vakara noskaņās!

Koncertspēle „Es šonakt būšu laimīgs! Ielūdz Baiba Sipeniece-Gavare, Uldis Marhilevičs un Normunds Jakušonoks” notiks:

28. decembrī plkst.19 Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā

25. februārī plkst. 18 Valmieras Kultūras centrā

24. martā plkst.19 Ventspils teātra namā „Jūras vārti”

29. martā plkst. 19 Ogres Kultūras centrā

20. aprīlī plkst.19 Vidzemes koncertzālē „Cēsis”

30. aprīlī plkst.18 Liepājas koncertzālē „Lielais Dzintars”

19. maijā plkst.19 Latgales vēstniecībā GORS Rēzeknē.


Kasjauns.lv / Foto: Nauris Garkaklis, publicitātes