Arestēts Madonnas dēls. Mamma bērnu aizstāv
Madonna publiski paziņojusi, ka ļoti mīl savu dēlu Roko un gatava sniegt viņam atbalstu, cik liels vien būs viņas spēkos. Dziedātāja lūdz respektēt privātumu un nejaukties „ģimenes darīšanās”.
Slavenības
2016. gada 24. novembris, 15:54

Arestēts Madonnas dēls. Mamma bērnu aizstāv

Jauns.lv

Divus mēnešus popmūzikas karalienei Madonnai (58) izdevies paturēt noslēpumā, ka septembrī viņas un kinorežisora Gaja Ričija dēls Roko (16) arestēts par marihuānas glabāšanu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Divus mēnešus pēc notikušā popzvaigzne Madonna izplatījusi oficiālu paziņojumu dēla aizstāvībai, nosaucot nesenās nepatikšanas par „ģimenes darīšanu”: „Es ļoti mīlu savu dēlu. Es darīšu visu, kas manos spēkos, lai sniegtu viņam nepieciešamo atbalstu un lūdzu jūs respektēt privātumu šajā laikā.”

„E! News” apstiprina, ka septembrī Lielbritānijas galvaspilsētā Madonnas dēls Roko arestēts par marihuānas glabāšanu. Kamdenas rajona policijas darbinieki aizturējuši puisi un, pārmeklējot atraduši pie viņa šo vielu.

Dziedātājas dēls nogādāts policijas iecirknī Londonas ziemeļos. Viņš no aresta atbrīvots pret drošības naudu.

Portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka par Roko ziņojis kāds no viņa Londonas kaimiņiem, kuram radušās aizdomas par narkotiku lietošanu blakus mājā. Likumsargi sastapuši Roko un viņa draugu sēžam uz sētas un kūpinām kaut ko gaisā, kā arī atraduši puišu mugursomā nelielu daudzumu marihuānas, kā arī mazliet zāles uz viņu apģērba.

Pērn pēc Madonnas un viņas bijušā vīra kinorežisora Gaja Ričija skandāla par to, pie kā dzīvos viņu dēls, popzvaigzne piekāpās, respektējot dēla vēlmi dzīvot pie tēva Londonā.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas