Skārleta Johansone gaida pirmo bērnu!
Runā, ka Skārleta Johansone esot jau piektajā grūtniecības mēnesī.
Slavenības
2014. gada 4. marts, 12:28

Skārleta Johansone gaida pirmo bērnu!

Jauns.lv

Holivudas aktrise Skārleta Johansone (29) un viņas līgavainis Romēns Doriaks gaida pirmo mazuli.

Franču žurnālists Romēns Doriaks bildināja Skārletu pirms sešiem mēnešiem, pasniedzot viņai veclaicīgu „Art Deco” stila saderināšanās gredzenu ar briljantu.

Slavenību portāls TMZ aptautājis aktrises draugus un izdibinājis, ka Skārleta šobrīd esot jau piektajā grūtniecības mēnesī. Vēl 28. februārī Johansone kopā ar līgavaini apmeklēja „Cesar Film Awards” pasākumu Parīzē. Viņa izskatījās skaista un slaida, kā vienmēr. Vēderiņš izskatījās nedaudz apaļīgāks nekā ierasts, un lika nedaudz piepacelties žaketes stūriem, taču aizdomas par grūtniecību nevienam neradās.

Vēl janvārī intervijā TV pārraidē „Good Morning America” aktrise atzina, ka abi ar Parīzē strādājošo Romēnu kāzu datumu nav noteikuši. „Es šobrīd kāzas neplānoju,” norādīja Johansone.

„Esmu laimīga, viņš ir mans dvēseļu biedrs,” aktrise izteicās arī intervijā slavenību žurnālam „People”.

Skārleta un Romēns satiekas kopš 2012. gada novembra. Doriaks ir bijušais franču urbānās mākslas žurnāla „Clark” redaktors, bet pašlaik vada kādu radošās darbības aģentūru.

Skārleta Johansone reiz jau bijusi precējusies. No 2008. gada līdz 2011. gadam viņa bija laulājusies ar aktieri Raienu Reinoldsu. Šīs laulības laikā pārim bērnu nebija.

Taču viņa intervijās atzinusi, ka nākotnē noteikti vēlētos bērnus. „Es gribētu savu ģimeni, tas būtu jauki,” vēl 2013. gada decembrī viņa dalījās pārdomās ar laikraksta „Daily Mail” reportieri. „Cilvēki saka, ka nekad neesot sajūta, ka ir īstais brīdis, un man šķiet, ka viņiem taisnība. Tomēr domāju, ka šis notikums ir jāplāno tāpat kā jebkas cits. Kādā brīdī es to ļoti vēlēšos. Man ir paveicies, ka ir tik ilga karjera – 20 gadi – un tā ir tik dažāda. Tā, ka ģimenes plānošana ir kas tāds, ko varu atļauties un nejusties, ka tamdēļ palaižu kaut ko garām.”

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press