Baumane „Ideālajās vakariņās” sagādā izklaidi raganu stilā un izvirzās vadībā. VIDEO
Ciemos pie Ivetas Baumanes Aizkrauklē viesi iepazinās ar raganu paražām. Ralfs Eilands pārbaudīja, cik ērta ir raganu gulta, un mēģināja arī palidot uz slotas.
Slavenības
2014. gada 9. aprīlis, 19:10

Baumane „Ideālajās vakariņās” sagādā izklaidi raganu stilā un izvirzās vadībā. VIDEO

Jauns.lv

TV raidījumā „Gandrīz ideālas vakariņas” Lauris Reiniks, Ralfs Eilands un Indra Salceviča TV šova „Izklausies redzēts” fona vokālistes Ivetas Baumanes gatavotās vakariņas un piedāvātās izklaides novērtēja ar maksimālo punktu skaitu - 30.

Iveta Baumane vakariņu viesus uzņēma sava tēva mājās Aizkrauklē. Horvātu zupu viņai gatavot palīdzēja māsas vīrs Ivica, bet pārējo – gan uzkodas, gan saldo ēdienu Iveta meistaroja pati. Viesi novērtēja patīkamo atmosfēru lauku vidē un ar prieku nodevās piedāvātajām izklaidēm. Lauris un Ralfs kāpa kokā pielikt putnu būrīšus, bet pēc tam visi raidījuma dalībnieki izbaudīja raganu nodarbes – improvizēja lidojumu ar slotu, gulēja raganu gultā, vienojās raganu dejā un lasīja pareģojumu grāmatu.

Iveta ieguva maksimālo vērtējumu no pārējiem dalībniekiem, taču šīs nedēļas uzvarētājs vēl nav zināms, jo rīt ēst gatavos un viesus uzņems dziedātājs Lauris Reiniks.

 Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no video, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva