Skandāls teātrī? Aktrise Daneviča konfliktu dēļ var pamest darbu
Kolēģes teātrī, bet tajā pašā laikā naidnieces? Dailes teātra aktrises Dārta Daneviča (no kreisās) un Inita Dzelme nenoliedz savstarpējās nesaskaņas.
Slavenības
2014. gada 23. maijs, 11:45

Skandāls teātrī? Aktrise Daneviča konfliktu dēļ var pamest darbu

Jauns.lv

Radošā vidē kašķi ir neizbēgami, un nereti esam liecinieki, ka iekšējo konfliktu dēļ aktieri nespēj sadzīvot. Un, šķiet, ka atkal kas tāds noticis Dailes teātrī, kur draudus no kolēģes Initas Dzelmes saņēmusi aktrise Dārta Daneviča.

Proti, Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča sociālajā saziņas tīklā twitter.com nesen ierakstīja kādu satraucošu vēstījumu: “Ja nākamsezon nestrādāšu Dailes teātrī, ziniet, ka iemeslu sauc Inita Dzelme. Šoreiz viņas draudi un lamas izklausījās nopietni.”

Tiesa gan, ierakstu par nesaskaņām ar kolēģi Dārta Daneviča visai ātri izdzēsa. Turklāt abas aktrises atteicās komentēt konflikta iemeslus, žurnālam “Vakara ziņas” norādot, ka tā ir viņu iekšējā lieta. Komentārus žurnālam nesniedza arī Dailes teātra sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Jakovļeva, savukārt teātra galvenais režisors Dž. Dž. Džilindžers apgalvoja, ka viss ir kārtībā un nav iemesla bažām par aktieru sastāva izmaiņām.

Kā zināms, Dārta Daneviča, kura Dailes teātrī uzsāka strādāt 2012. gadā, bija pat pretendente uz Spēlmaņu nakts balvu par labāko debiju, kā arī filmējusies seriālā “UgunsGrēks” un tagad filmējas seriālā “Enģeļu iela”, šobrīd piedalās Dailes izrādē “Nakts vēl nav galā”. Tajā loma ir arī viņas kolēģei – Initai Dzelmei, kura Dailes teātrī strādā kopš 2010. gada, bet šobrīd ir arī Kristīnes lomas atveidotāja seriālā “Viņas melo labāk”.

Kasjauns.lv/Foto: No Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva