Miris "Spice Girls" dziedātājas Melānijas Braunas tēvs
„Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna (krāsainajā attēlā pa labi) par tēva Mārtina Brauna aiziešanu sociālajos tīklos paziņojusi ar melnbaltu fotogrāfiju, kurā abas ar māsu Danieli tur tēta rokas. Abas meitas bijušas tēvam līdzās, viņš aizgājis mierīgi.
Slavenības
2017. gada 7. marts, 14:03

Miris "Spice Girls" dziedātājas Melānijas Braunas tēvs

Jauns.lv

Pēc piecus gadus ilgas cīņas ar vēzi, 63 gadu vecumā miris meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātājas Melas B jeb Melānijas Braunas tēvs Mārtins Brauns.

Aizvadītajā nedēļas nogalē „Spice Girls” dziedātāja Melānija Brauna informējusi savus „Instagram” bloga sekotājus, ka viņas tētis zaudējis smagā cīņā ar vēzi. Dziedātāja sēru vēsti papildinājusi ar melnbaltu fotogrāfiju, kurā redzamas viņas tēva rokas, ko cieši satvērušas abas viņa meitas – Melānija un Daniele. Mārtins Brauns cietis no mielomas vēža.

Multiplā mieloma ir pasaulē visbiežāk sastopamais primārais kaula audzējs. Mieloma ir kaula smadzeņu ļaundabīgs audzējs. Multiplo mielomu diagnosticē katru gadu 5 – 7 cilvēkiem uz 100,000 iedzīvotājiem. Visbiežāk ar mielomu slimo 50 – 70 gadu vecumā. Audzējs var skart jebkuru kaulu.

Dziedātāja pastāstījusi, kā tēvs aizgājis mierīgi un šajā brīdī klāt bijuši abi viņa bērni. Māsas Braunas arī paudušas pateicību ārstiem un medmāsām Svētās Džemmas slimnīcā, par viņu izrādītajām rūpēm un atbalstu visu šo gadu garumā.

Savu skumjo vēstījumu Melānija pabeigusi ar vārdiem, kas veltīti tēvam: „Esi brīvs, tēt.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press