Saimniekšova dalībnieku Magones un Venta bērns ir piedzimis
Saimniekšova dalībnieku Magones Burkas un Venta Vītola bērns ir piedzimis. Ventis gan jau paspējis apprecēties ar cita sava bērna mammu.
Slavenības
2014. gada 11. jūnijs, 15:03

Saimniekšova dalībnieku Magones un Venta bērns ir piedzimis

Jauns.lv

TV šovā „Saimnieks meklē sievu” divās sezonās iepazītā Magone Burka no Kalētiem aizvadītajā nedēļā laida pasaulē dēlu.

Magone Burka Latvijā atgriezās pirms diviem mēnešiem, lai pēdējās grūtniecības nedēļas pavadītu mājās Liepājā, kur par viņu rūpējās labas draudzenes. Pagājušajā nedēļā Magone Liepājas slimnīcā laida pasaulē otro bērnu.

Burkai jau ir viens puika, piecus gadus vecs dēls Roberts. Ar Roberta tēvu Magone nevarēja saprasties un tagad uztur neitrālas attiecības. Piedaloties TV šova „Saimnieks meklē sievu” otrajā sezonā, Magone iepazinās ar guļbūvju meistaru Venti Vītolu, no kura šova laikā pieņēma bildinājumu. Magone no Venta palika stāvoklī, taču arī šajā gadījumā laimīgu kopdzīvi pārim neizdevās izveidot.

Pagājušā gada nogalē Magone mātes cerībās kopā ar dēlu Robertu devās uz Angliju, kur atrada darbu viesnīcā un pirmo reizi publiskā pasākumā lasīja savu dzeju.

Taču pavasarī saimniekšova dalībniece atgriezās dzimtenē, lai šeit laistu pasaulē otru dēlu. Dēla vārdu Magone vēl nav atklājusi.

Magones Burkas puika Roberts kļuvis par lielo brāli jaundzimušajam mazulim.

Jaundzimušā bērna tēvs Ventis Vītols šī gada maijā apprecējās ar sava pirmā dēla Jura mammu Maritu, taču joprojām viņš ir apņēmības pilns rūpēties arī par otru dēlu.

Magones Burkas dzejas un Gata Kanda humora vakars Londonā

gallery icon

Magones Burkas fotosesija ar dēlu Robertu

gallery icon

TV šova "Saimnieks meklē sievu" dalībnieka Venta Vītola un Maritas kāzas

2014. gada 23. maija pēcpusdienā Kandavas novada dzimtsarakstu nodaļā salaulājās TV šova „Saimnieks meklē sievu” dalībnieks Ventis Vītols viņa dēla ...

gallery icon


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva