Skulte uzvedas kā caca. Ideālajās vakariņās viņai gandrīz nekas nepatīk. VIDEO
Šonedēļ raidījuma dalībniekus visbargāk kritizē Evija Skulte. Pirmajā dienā kritika tika Ievai Aleksandrovai – Eklonei, šovakar – Kristapam Rasimam.
Slavenības

Skulte uzvedas kā caca. Ideālajās vakariņās viņai gandrīz nekas nepatīk. VIDEO

Jauns.lv

Iznesīgais seriāla „UgusnGrēks” Jezups jeb aktieris un mūziķis Kristaps Rasims TV raidījuma „Gandrīz ideālas vakariņas” viesus uzņēma Brīvdabas muzejā.

Skulte uzvedas kā caca. Ideālajās vakariņās viņai ...

Šajā nedēļā TV šovā „Gandrīz ideālas vakariņas” piedalās četri pazīstami seriālu aktieri – Evija Skulte, Ieva Aleksandrova – Eklone, Juris Hiršs un šī vakara saimnieks Kristaps Rasims.

Dienā, kad latgalietis Kristaps uzņēma ciemiņus, saulainie laikapstākļi bija piemēroti aktivitātēm un vakariņu baudīšanai Brīvdabas muzeja teritorijā. Vakara gaitā viņš dalījās vairākos dzimtas stāstos, bet ēdienus viesiem pienesa Kristapa grupas „Bez PVN” biedri, to vidū arī viņa brālis Guntis Rasims, kurš savulaik jau izmēģināja spēkus šajā raidījumā.

Kā izklaidi Kristaps viesiem sarūpēja gan foto orientēšanos, gan šaušanu ar loku. Vakara noslēgumā viņš ar grupu „Bez PVN” sniedza arī muzikālu priekšnesumu.

Ieva Aleksandrova – Eklone un Juris Hiršs regulāri izteica atzinīgus vārdus par latgalieša viesmīlību, gardajiem ēdieniem un atraktīvajām izklaidēm. Bet pretējās domās bija aktrise Evija Skulte. Aktrisei nepatika, ka Kristaps vakariņas negatavo savās mājās, pica viņai bija par treknu, lasim par maz garšvielu, bet Rasima grupas biedru klātbūtne traucēja viņu kompānijai. Noslēgumā Skulte smējās un teica: „Latgaļi laikam ir ļoti tālu no manis...”

Neskatoties uz izteikumiem, Skulte Rasimam piešķīra deviņas balles, bet Ieva un Juris namatēvu novērtēja, liekot desmit balles.

Pagaidām līderpozīcijās ir Juris Hiršs ar 30 punktiem, bet rīt viņu vēl var pārspēt seriāla „Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte.