Lopesas bijušais draugs viņas pēcpusi nosauc par mākslas darbu
Reperis Diddy un Dženifera Lopesa bija kopā divus gadus.
Slavenības

Lopesas bijušais draugs viņas pēcpusi nosauc par mākslas darbu

Jauns.lv

Reperis Diddy (44) nesenā intervijā nosaucis dziedātājas un aktrises Dženiferas Lopesas (45) izslavēto sēžamvietu par „mākslas darbu”. Arī muzikālās dotības Lopesai piemītot, – viņš piebildis.

Lopesas bijušais draugs viņas pēcpusi nosauc par m...

Deviņdesmito gadu nogalē Diddy un Dženifera Lopesa bija pāris, abi kopā nodzīvoja divus gadus. 44 gadus vecais reperis un producents aizvien apbrīno Dženiferas nevainojamos fiziskos dotumus un atzīst, ka esot „laimīgs”, ka var šo sievieti ierindot savu bijušo draudzeņu rindās.

„Ak, mans dievs! Man ir tik ļoti paveicies, ka šī lieliskā sieviete ir manā vēsturē, viņa ir viena no izcilākajām, kādu vien esmu sastapis,” TV programmas „Access Hollywood” žurnālistam izteicies reperis. „Viņas sēžamvieta ir lieliska. Tā ir mākslas darbs. Tā noteikti ieies vēsturē, tā noteikti būs.”

Pēc īsa brīža mūziķis papildinājis teikto ar sekojošu domu: „Arī viņas talants, viņas enerģija, viņas mērķtiecība. Viņa nekad nepadodas. Viņa man ir lieliska draudzene, vienmēr tāda būs. Bet tā vieta ir burtiski satriecoša.”

Taujāts vai sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas sievišķie dotumi varētu konkurēt ar Lopesai piemītošajiem, Diddy to strikti noliedzis, izsakot cerību, ka par šiem vārdiem neapvainosies viņa kolēģis un Kimas vīrs reperis Kanje Vests.

„Nekādā ziņā! Nekādā ziņā,” Diddy bija kategorisks savā spriedumā. „Nevēlos izrādīt necieņu pret Kanji un Kimu, taču [Lopesai] tā vieta ir kaut kas ļoti īpašs.”

Dženiferas Lopesas jaunajā videoklipā „Booty” nepārprotami redzams, ka arī pati dziedātāja lepojas ar savu tvirto pēcpusi. Viņa šo klipu uzņēmusi kopā ar Austrālijas hip hop mūziķi Igiju Azīliju. Abas dziedātājas gluži pamatoti tiek dēvētas par Holivudas skaistāko dibenu īpašniecēm, un ne velti klips tapis dziesmai, kuras nosaukums ir „Booty” („Dupsītis”). Tieši šai ķermeņa daļai veltīta jaunā dziesma, tāpēc arī klipā redzams, kā 45 gadus vecā Lopesa un 24 gadus jaunā Azīlija dejo seksapīlā apakšveļā, tā demonstrējot savu patiešām kārdinošo dupsīti.

Dženifera Lopesa, piedaloties Igijai Azalijai – „Booty”
Reperis Diddy un dziedātāja Dženifera Lopesa

Reperis Diddy un dziedātāja Dženifera Lopesa

Tērpusies zīmola „L’Agence” tumši zilos šortiņos, dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa devās uz biznesa tikšanos Beverlihilsā.

Dženifera Lopesa izrāda izslavēto sēžamvietu un slaidās kājas supermini šortiņos

Tērpusies zīmola „L’Agence” tumši zilos šortiņos, dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa devās uz biznesa tikšanos Beverlihilsā.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press