O-la-lā, Helovīns jau atkal klāt! Slavenību idejas tērpiem. FOTO
Aktrisei un „Playboy” modelei Karmenai Elektrai top Helovīnu nakts kūciņas un citi šaušalīgi našķi.
Slavenības
2014. gada 30. oktobris, 16:21

O-la-lā, Helovīns jau atkal klāt! Slavenību idejas tērpiem. FOTO

Kasjauns.lv

Ārzemēs jau ar pilnu sparu rit Helovīna ieskaņas ballītes. Mošķu nakts gaidīšanas jampadracī iesaistījies pat Ņujorkas mērs ar kundzi. Iedvesmojamies no slavenību šā gada tērpiem.

Pārsteidzošākie un izdomas bagātākie tērpi daudzām slavenībām jau sarūpēti, bet noglabāti tieši Helovīnu nakts ballītei, kas būs jau šajā piektdienā. Taču visas nedēļas garumā norisinās neskaitāmi mošķu nakts ieskaņas pasākumi, kurus arī slavenības naski apmeklē.

Jau vairāku gadu garumā ar vispārsteidzošākajām pārvērtībām Helovīnu vakarā izcēlusies supermodele Heidija Kluma. Gaidām – kādu pārsteigumu viņa būs sarūpējusi šogad.

Arī sabiedrības dāma Parisa Hiltone, kā visi amerikāņi, aktīvi iesaistās Helovīna ieskaņas tusiņu apmeklējumos. Viņa ir slavena ar to, ka vienu apģērbu nekad nevelk divas reizes. Taču bagātnieces Helovīna tērpi ar izdomu neizceļas, tie ir visai vienveidīgi. Jau vairāku gadu garumā viņas „Helovīna formastērps” ir mini kleitiņa un garās zeķes ar vai bez zeķturiem. Arī šogad kādu no ieskaņas ballītēm Hiltone apmeklējusi sarkanos svārciņos ar baltām pumpiņām un tādu pat banti matos. Slaidās kājas viņa bija ietērpusi baltās garajās zeķēs ar koķetām sarkanām šleifītēm.

2014. gads. Slavenības apmeklē Halovīna ieskaņas ballītes

gallery icon

Parisa Hiltone uz Helovīnu pasākumiem jau atkal ierodas zeķēs un zeķturos

gallery icon

Parisas Hiltones Helovīnu tērpi aizvadīto gadu laikā

gallery icon

Supermodele Heidija Kluma pārvēršas krunkainā večiņā

gallery icon

Heidijas Klumas Helovīna ballītes tērpi aizvadītajos gados

gallery icon

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press