„Instrumenti” kvēlākajiem faniem dāvā jauno albumu. FOTO
Grupas „Instrumenti” mūziķi Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns jaunā albuma prezentācijas pasākumā.
Slavenības
2014. gada 3. decembris, 07:02

„Instrumenti” kvēlākajiem faniem dāvā jauno albumu. FOTO

Jauns.lv

2. decembra vakarā grupa „Instrumenti” prezentēja jauno mūzikas albumu „Iekams”, kuru dāsni dāvāja arī uzticīgākiem faniem.

Tuvojoties ziemas koncertsērijai „Mēs tiksimies gaisā”, grupa „Instrumenti” izdod savu trešo studijas albumu „Iekams”, kurā iekļautas deviņas jaunas kompozīcijas.

Jaunā albuma prezentācijas pasākumā veikalā „Capital” grupas mūziķi Jānis Šipkēvics juniors un Reinis Sējāns, kā arī režisors Gatis Zaķis dalījās ar iespaidiem par pavadīto laiku Gruzijā, kur tapa jaunais albums. Tika arī izstāstīts, ka albums ir kā retrospektīvs atskats uz „Instrumenti” mūziķu bērnību, katra personīgo pieredzi, pamazām iepazīstoties ar pasauli.

„Šo laiku gan individuāli, gan grupas mērogā izjūtam kā pāreju no viena zobrata nākamajā. Un šis albums ir tas, kurš mūs pārslēdz no „iepriekšotnes turpmākajā”,” teica Jānis Šipkēvics.

Albuma prezentācijā vairāk nekā 150 grupas kvēlākie fani saņēma jauno „Instrumentu” albumu dāvanā. Tāpat viņiem bija iespēja iegūt mūziķu autogrāfus un kopīgi nofotografēties.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica