Balso un izlem, kurš kļūs par šova "Rādi, ko vari" skatītāju simpātiju! VIDEO
Rīga TV 24 talantu šova „Rādi, ko vari” finālā iekļuvuši seši dalībnieki.
Slavenības

Balso un izlem, kurš kļūs par šova "Rādi, ko vari" skatītāju simpātiju! VIDEO

Kasjauns.lv

Piektdien, 19.decembrī, norisināsies RīgaTV 24 talantu šova „Rādi, ko vari” finālkoncerts, un taps zināms, kurš talants izcīnīs titulu „Latvijas talants 2014”. Vienam no fināla dalībniekiem ir arī iespēja kļūt par skatītāju simpātiju, tādēļ visu nedēļu portālā Kasjauns.lv balso par savu simpātiju!

Balso un izlem, kurš kļūs par šova "Rādi, ko vari"...

Cīņu par titulu „Latvijas talants 2014” RīgaTv 24 šovā pirms 10 nedēļām sāka 35 talanti. Viņus katru nedēļu vērtēja skatuves profesionāļu žūrija un ik nedēļu kādam bija cīņa jāpamet.

Cauri pirmajai kārtai, ceturtdaļfinālam un pusfinālam ir tikuši seši šova dalībnieki – zvanu ansamblis „Primus”, dziedātājas Pyor  un Katrīna Cīrule, ģitāristi Gints Smukais un Vadims Kiula un cirka studijas „Jaunība” vingrotājas Ksenija, Anna un Amalija. Piektdien – raidījuma finālā – viņi cīnīsies par uzvaru – titulu un galveno balvu – iespēju, kāpt uz „Cabaret” skatuves, ko piedāvā pieredzējušais režisors Viktors Runtulis un viņa koncertšovs „Cabaret”.

Tā kā jaunajiem talantiem ir svarīgs ne tikai profesionāļu, bet arī skatītāju vērtējums, kādam no viņiem tiks arī skatītāju simpātijas tituls – kuram, tas jālemj skatītājiem, balsojot par talantiem portālā kasjauns.lv. Uzvarēs tas šova finālists, kurš šīs nedēļas laikā būs saņēmis vislielāko balsu skaitu. Kurš tas būs, taps zināms šova fināla tiešraidē – šo piektdien pulksten 22.00!

Skaties šovu „Rādi, ko vari” tiešraidē RīgaTV 24 piektdien pulksten 22 vai nāc un atbalsti talantus klātienē Blaumaņa ielā 32!

Balso par savu simpātiju, sūtot viņa vārdu uz epastu: talants@rigatv24.lv

Dziedātāja Pyor. Pusfināls

Ģitārists, komponists Gints Smukais. Pusfināls

Dziedātāja Kristīne Cīrule. Pusfināls

TV šova Rādi ko vari pirmā raidījuma aizkulises

TV šova "Rādi, ko vari!" pirmā raidījuma aizkulises


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes