"Viņu uztver kā klēpja sunīti". Princis Harijs esot kļuvis Meganai Mārklai "lieks"
foto: ddp/Ferrari Press / Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla.
Slavenības
Vakar 18:19

"Viņu uztver kā klēpja sunīti". Princis Harijs esot kļuvis Meganai Mārklai "lieks"

Gerda Ansone

Jauns.lv

Princim Harijam “pagalam apnicis” visu laiku atrasties sievas Meganas Mārklas “ēnā”, tāpēc viņš esot nolēmis aizmukt. Tā portālam "Radar Online" apgalvojusi kāda pārim pietuvināta persona.

"Viņu uztver kā klēpja sunīti". Princis Harijs eso...

Princim Harijam ir apnicis, ka četrus gadus pēc aiziešanas no karaliskās ģimenes viņu aizēno Meganas Mārklas dominējošā publiskā persona. Pilij tuvu stāvoši avoti izteikušies, ka Saseksas hercogs jūtas “lieks” savai sievai Saseksas hercogienei Meganai Mārklai, tieši tāpat kā jutās lieks karaliskajā ģimenē, jo allaž esot ticis uztverts tikai kā rezerves troņmantnieks, gadījumam, ja ar princi Viljamu notiktu kaut kas slikts.

Prinča Harija un Meganas Mārklas vizīte Kolumbijā

Sarunā ar portāla "Radar Online" reportieri karaļnamam pietuvinātais informācijas avots sacīja, ka Harijs vaino savu “ar publicitāti apsēsto sievu”, kas turpina stumt viņu ēnā. “Acīmredzot viņam ir apnicis, ka viņu aizēno un uztver kā Meganas personīgo klēpja sunīti,” paziņa piebildis par hercogu, kuram 30. septembrī paredzēts ierasties Apvienotajā Karalistē.

“Taču dažas uzticības personas, kas zina par pils aizkulisēm, uzskata, ka princis ir sapratis, ka lielākā daļa no visa ir Meganas vaina.” Iekšējās informācijas avots portālam atzinis, ka tāpēc Harijs tagad plānojot “slepenu” atgriešanos Anglijā, izmisīgi cenšoties panākt neatkarību no Meganas kontroles. “Tā it kā viņš būtu liekais jeb rezervists Meganai, tāpat kā rezerves troņmantnieks aiz sava brāļa Viljama. Man ir teikts, ka viņam ir maz draugu [ASV] un viņš jūtas izolēts savā Montesito savrupmājā,” norādījis avots. “Tam nevajadzētu būt pārsteigumam, ka viņš plāno slepenu atgriešanos Anglijā.”