Dons prievītē uz skatuves. Kāpēc? FOTO
Dons prievītē dziesmu aptaujā “Muzikālā banka 2014” 2015. gada janvārī.
Slavenības
2015. gada 27. janvāris, 09:17

Dons prievītē uz skatuves. Kāpēc? FOTO

Jauns.lv

Dziesmu aptaujas “Muzikālā banka 2014” uzvarētājs mūziķis Dons jeb Artūrs Šingirejs uz skatuves Ventspilī aizvadīto sestdien kāpa gluži kā īsts “saldais zēns” – pieglausti matiņi, krekls, žaketīte un prievīte ap kaklu. Bet, kāpēc prievīte?

Izrādās, ka Dons prievīti sien sev īpašās un nozīmīgās dienās. „Prievīti sienu, kad man ir svētki. Prievīti sienu jau kopš bērnības, kad to lika darīt tēvs. Viņš teica, ka tas ir vajadzīgs, jo tādā veidā mēs izrādām mīlestību pret tautu un valsti. Lai arī tēvs bija baltkrievs, viņš pats ar ļoti lielu godu sēja prievītes un to iemācīja arī man,” 2013. gada oktobrī žurnālam “Kas Jauns” atklāja Dons, kurš prievīti bija apsējis ap kaklu vienā no “Jaunās talantu fabrikas” koncertiem, kurā bija žūrijā.

Todien Dons klajā laida savu singlu “Pēdējā vēstule”, kas pāris mēnešus vēlāk tika atzīta par gada labāko dziesmu “Muzikālajā bankā”. Zīmīgi, ka šogad uz “Muzikālo banku” Dons devās ar prievīti ap kaklu. Un uzvarēja!

 

Dons prievītē “Jaunās talantu fabrikas” žūrijā 2013. gada oktobrī.

 

Dons uzvar dziesmu aptaujā "Muzikālā banka 2014"

2015. gada 24. janvārī Ventspilī notika dziesmu aptaujas “Muzikālā banka 2014” fināla koncerts, kurā ar dziesmu “Pāriet bailes” uzvarēja Dons.

gallery icon
9

Dons dziesmu aptaujā "Muzikālā banka 2014"

Mūziķis Dons dziesmu aptaujā “Muzikālā banka 2014”, kas notika 2015. gada 24. janvārī Ventspilī.

gallery icon
14

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, Uldis Valters, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva