Šova "TV Zvaigzne" uzvarētājs Neimanis ticis pie darba televīzijā!
Šova “TV Zvaigzne” uzvarētājs Dzintars Neimanis ticis pie darba televīzijā, viņš “Kanālā 2” vadīs Mūzikas ierakstu gada balva “Zelta Mikrofons 2014” dienasgrāmatas.
Slavenības
2015. gada 28. janvāris, 14:23

Šova "TV Zvaigzne" uzvarētājs Neimanis ticis pie darba televīzijā!

Jauns.lv

24. februārī apbalvošanas ceremonijā Mūzikas ierakstu gada balva “Zelta Mikrofons 2014” tiks godināti labākie un veiksmīgākie latviešu mūzikā. Gaidot vērienīgo notikumu, “Kanālā 2” tiks pārraidītas dienasgrāmatas, kuras uzticēts vadīt šova “TV Zvaigzne” uzvarētājam Dzintaram Neimanim.

23 gadus vecais dīdžejs Dzintars Neimanis bija viens no tiem 12 dalībniekiem, kas aizvadītā gada rudenī uzsāka dalību jaunajā “Kanāla 2” realitātes šovā “TV Zvaigzne”. Šova mērķis bija atrast un radīt jaunas zvaigznes, kas turpmāk varētu spīdēt TV ekrānos. Iespējams, ka tas izdevies, jo šova uzvarētājs Dzintars Neimanis ticis pie darbiņa – “Zelta mikrofons 2014” dienasgrāmatu veidošana būs viņa debija televīzijā.

“Gatavošanās process dienasgrāmatām ir sācies jau no 12. janvāra, kad norisinājās svinīgā Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons 2014” ievadceremonija Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē, kurā tika paziņoti šī gada nominanti 18 kategorijās. Pašlaik aktīvi norit pirmās dienasgrāmatu filmēšanas, lai jau drīzumā būtu pilnībā gatavs pirmajam ēteram televīzijā, kas gaidāms 12. februārī. Saturs un uzbūve raidījumiem ir izdomāta, bet vēl jāstrādā ar pilnu atdevi, jo pašam ir jāizdomā gan jautājumi, gan pieteikumi, kā arī tas, kā izskatīsies gatavs raidījums,” stāsta pats Dzintars Neimanis.

Mūzikas Ierakstu Gada Balva “Zelta Mikrofons 2014” dienasgrāmatās “Kanāla 2” skatītāji uzzinās ceremonijas īso vēsturi no pašiem pirmsākumiem līdz pat šodienai. Būs iespējams ieraudzīt visu, sākot ar to, kā tiek veidota skatuve un, kāda ir gaismas nozīme tās veidošanā. Tāpat būs iespējams uzzināt, kā šo gadu laikā ir mainījusies balva un kādi mākslinieki ar to ir visbiežāk godināti. Protams, sagaidāmas arī intervijas ar šī gada nominantiem - Donu, Goran Goru, grupām “Musiqq” un “Carnival Youth”, kā arī daudziem citiem māksliniekiem, par kuru radīto mūziku vērtējumu izteiks dažādi Latvijas eksperti.

Savukārt pati Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons 2014” svinīgā  ceremonija notiks 24. februārī, kad uz Latvijas Nacionālās operas skatuves tiks pasniegtas zelta mikrofona statuetes veiksmīgākajiem mūzikas ierakstiem, dziesmām vai klipiem 20 kategorijās. Krāšņo ceremoniju apmeklēs visi nominanti, žūrijas pārstāvji un atbalstītāji, un ikviens Latvijā radītās mūzikas cienītājs svinīgo koncertceremoniju varēs vērot Kanālā 2, LNT un tiešraidē arī video portālā TVPlay.

Kasjauns.lv/Foto: publicitātes foto, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva