Aktieru duets Bens Afleks un Mets Deimons strādā pie jaunas filmas
foto: Shutterstock
Mets Deimons un Bens Afleks ir draugi jau kopš bērnības.
Kino

Aktieru duets Bens Afleks un Mets Deimons strādā pie jaunas filmas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Viens no Holivudas iemīļotākajiem duetiem ir atkal apvienojies – aktieri Bens Afleks un Mets Deimons strādā pie jaunas "Netflix" filmas.

Aktieru duets Bens Afleks un Mets Deimons strādā p...

Kā liecina straumētāja paziņojums sociālajos tīklos,"RIP" ir trilleris, kurā abi ilggadējie draugi gan atveidos galvenās lomas, gan producēs. Viņu kompānija "Artists Equity" ir atbildīga par projektu, kura režisors būs Džo Karnahans.

Afleks un Deimons 1997. gadā saņēma “Oskaru” par labāko scenāriju filmai "Krietnais Vils Hantings", kur abi draugi atveidoja arī galvenās lomas.

Bērnības draugi ir ilggadēji sadarbības partneri - viņi kopā ir filmējušies tādās filmās kā "Dogma" un "Pēdējais duelis", kā arī filmā "Air. Milzu lēciens", ko režisēja Afleks.

Pavisam nesen viņi kopā bija redzami arī “Dunkin' Donuts” reklāmā, kas tika demonstrēta šī gada “Super Bowl” laikā.

Tomēr ilgi pirms viņi guva savus panākumus, abi draugi, kuri kļuva tuvi jau vidusskolā, atbalstīja viens otra aktiera karjeru.

"The Bill Simmons Podcast" aktieri atklāja, ka viņiem ir kopīgs bankas konts kopš 80. gadu beigām. "Tas bija neparasti, bet mums vajadzēja naudu, lai tiktu uz kastingiem," sacīja Deimons, piebilstot, ka tā ir "retrospektīvi dīvaina lieta". 

"Mēs gatavojāmies palīdzēt viens otram un būt viens otram blakus," sacīja Afleks. "Tas bija kā: Tu nebūsi viens. Es nebūšu viens. Dosimies ārā un darīsim to kopā," viņš piebilda.