Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pāris apgalvo, ka vēl joprojām nespēj noticēt savai veiksmei.

Kāds pāris Ņujorkas ezera dzīlēs atrod seifu

Kādu neticamu laimi piedzīvojuši divi Amerikas Savienoto Valstu pilsoņi - viņi aizvadītajā piektdienā kādā Kvīnsas parka ūdenstilpnē uzgājuši metāla seifu, ...

Trakā pasaule

FOTO: kāds pāris Ņujorkas ezera dzīlēs atrod metāla seifu - tā saturs viņus pamatīgi pārsteidz

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Kādu neticamu laimi piedzīvojuši divi Amerikas Savienoto Valstu pilsoņi - viņi aizvadītajā piektdienā kādā Kvīnsas parka ūdenstilpnē uzgājuši metāla seifu, kurā bija noglabāti 100 tūkstoši ASV dolāru.

FOTO: kāds pāris Ņujorkas ezera dzīlēs atrod metāl...

Džeimss Keins un Barbija Agostini jau vairāku gadu garumā piekopj kādu vaļasprieku - pāris brīvajā laikā ar metāla detektoru dažādās vietās meklē apslēptos dārgumus. Piektdien, 31. maijā, piedzīvojumu meklētāji devās uz Kvīnsas Korona parku, un šī apmeklējuma laikā viņi vietējā ezerā iemeta makšķerēšanas auklu, kuras galā bija piestiprināts spēcīgs magnēts.

Pēc neilga laika, viņi juta, ka troses galā magnēts kaut ko ir uzgājis, un izvelkot ārā savu lomu viņi manīja, ka atraduši metāla seifu. Tomēr pārsteigumi sākās pēc seifa atvēršanas, jo tā iekšpusē pāris pamanīja vairākus naudas žūkšņus, kuru kopējā summa mērojama 100 tūkstošu ASV dolāru vērtībā.

Lai gan šī nebija pirmā reize, kad paris savos meklējumos atradis seifu, šī bija pirmā reize, kad seifā glabājās tik lieli dārgumi. Lai apliecinātu varasiestādēm, ka pamatīgā naudas summa nav iegūta nelikumīgā ceļā, Džeimss un Barbija nekavējoties sazinājās ar Ņujorkas policijas departamentu, lai ziņotu par savu atradumu. Amatpersonas apliecināja, ka nauda nav iegūta nelikumīgā ceļā un esošajā stāvoklī nav iespējams noskaidrot seifa bijušos īpašniekus, un šī iemesla dēļ pārim tika atļauts naudu paturēt.

Džeimss un Barbija apliecina, ka viņu nākamais solis ir nogādāt bojātās banknotes uz ASV bankas departamentu Vašingtonā, kur tās tiks apmainītas pret jaunām banknotēm.