Latviešu slavenības Filipīnās peldas ar haizivīm

Šovā "Četri uz koferiem" klāt sezonas noslēdzošais brauciens! Uz Filipīnām dodas raiba un neparasta kompānija – pasākumu producente Elita Mīlgrāve, ...

Slavenības

FOTO: latviešu slavenības Filipīnās peld kopā ar haizivīm

Jauns.lv

Šovs "Četri uz koferiem" turpina ceļojumu pa Filipīnām. Atbildību par grupas biedriem - karsto punktu žurnālistu Sandiju Semjonovu, producenti Elitu Mīlgrāvi un mūziķi Marku Rivu - nu uzņemas digitālā satura veidotāja Yana Bruk.

FOTO: latviešu slavenības Filipīnās peld kopā ar h...

Viņas vadībā grupa nonāk Filipīnu tūrisma mekā – kūrortpilsētā Sebu, kas atrodas uz vairāk nekā 150 saliņām. Yana drīz vien paziņo, ka ir sagatavojusi visai aktīvu programmu, tāpēc uzreiz pēc ierašanās Sebu jādodas uz muzeju. Vispirms Yana visus aizved uz gana smalku viesnīcu, kur tiek solīts arī skats uz jūru.

Pēc ievākšanās numuriņos Elita paziņo, ka viņu Yanas dienas programma neinteresē un viņa vēlas doties uz pludmali. “Ko es domāju par Elitas prasībām? Nu baigi interesanti, jo, piemēram, viņas dienās es neko nepieprasīju. Varbūt es arī gribēju redzēt jūru un pludmali!” šokēta ir Yana Bruk. Pēc ilgas stīvēšanās, kad Yana tomēr nolemj būt nelokāma un aicina pavadīt dienu visiem kopā, Elita pēkšņi apraudas... Izrādās, viņa ļoti cerējusi, ka pēc aukstās Latvijas ziemas šī ceļojuma otrajā pusē varēs no sirds atpūsties un izbaudīt Filipīnu pludmales. Yana, to redzot, pieņem lēmumu neiet uz muzejiem, bet gan uzklausīt Elitas vēlmes. Visi pavada dienu piekrastē, baudot gan silto ūdeni, gan vakariņas.

Nākamajā rītā Yana visiem palūgusi “būt uz strīpas” jau pulksten četros no rīta. Ņemot vērā, ka iepriekšējā dienā viņas plāni negaidīti tika mainīti, otro dienu Yana nolēmusi organizēt ļoti piesātinātu. Pirmā izklaide – pelde kopā ar vaļu haizivīm! Taču ceļš līdz tai ir visai garš – jābrauc trīs stundas. Pasaulē ir tikai sešas vietas, kur iespējama šāda atrakcija, un šī ir viena no retajām, kur vaļu haizivis ir redzamas visu gadu. Tās cilvēkam nav bīstamas, jo pārtiek no garnelēm un citiem maziem jūras radījumiem. “Bija drusciņ bailīgi, jo mēs bijām nostrostēti, ka nedrīkstam pieskarties tām haizivīm, bet viņas nāca ļoti tuvu,” stāsta Elita Mīlgrāve.

Izbaudījuši šo neaizmirstamo pieredzi, slavenības pārbrauc uz nākamo Yanas sarūpēto izklaidi – vairāku stundu ilgu pārgājienu pa kalnu upi. Lai nokļūtu līdz upei, kur ir pārgājiena sākums, ir jānošļūc pa trosi, kas ved pāri aizai un džungļiem. Te noskaidrojas, ka Markus ļoti baidās no augstuma. Vai viņam izdosies saņemt drosmi, lai pārvarētu aizu? Ar kādiem šķēršļiem grupa vēl sastapsies ekstrēmajā pārgājienā, un par ko dienas beigās pamatīgi sastrīdēsies grupas biedri? Tas viss jau šo sestdien lūkojams pulksten 20.30 kanālā "360TV" ceļojumu raidījumā "Četri uz koferiem".

Šovs "Četri uz koferiem" Filipīnās

Šovā "Četri uz koferiem" klāt sezonas noslēdzošais brauciens! Uz Filipīnām dodas raiba un neparasta kompānija – pasākumu producente Elita Mīlgrāve, ...