Teilorei Sviftai izdevies pietuvoties Vitnijas Hjūstones panākumiem "Billboard"
Teiloras Sviftas albums "1989" noturējies desmit nedēļas "Billboard" topā.
Slavenības

Teilorei Sviftai izdevies pietuvoties Vitnijas Hjūstones panākumiem "Billboard"

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Teiloras Sviftas albums "1989" aizvadījis desmit nedēļas "Billboard 200" mūzikas topa pirmajā vietā.

Teilorei Sviftai izdevies pietuvoties Vitnijas Hjū...

Svifta ir otrā sieviete pēc dziedātājas Vitnijas Hjūstones, kuras vairāki albumi noturējušies mūzikas topa galvgalī ilgāk par desmit nedēļām. Sviftas otrais albums "Fearless" pavadīja 11 nedēļas topa pirmajā vietā.

Līdz šim pārdots 101 000 albuma eksemplāru digitālā un taustāmā formātā.

Kopumā tikai septiņiem izpildītājiem bijuši divi vai vairāk albumi, kas "Billboard" topa virsotnē noturējušies vismaz desmit nedēļas. To vidū ir mūzikas leģendas "The Beatles" un Elviss Preslijs.

"Billboard" tagad ņemts vērā gan albumu pārdošanas apjoms, gan arī mūzikas straumēšana internetā. Svifta vairākkārt publiski nopēlusi straumēšanas pakalpojumu apmaksas sistēmu, kas mūziķiem neesot izdevīga. Novembrī no "Spotify" tika izņemtas pilnīgi visas Sviftas dziesmas.

"Es negribu ziedot savu dzīves darbu eksperimentam, kas, manuprāt, nesniedz godīgu atalgojumu dziesmu sacerētājiem, producentiem, izpildītājiem un radītājiem," sacīja 24 gadus vecā dziedātāja. "Es neatbalstu uzskatu, ka mūzikai nav vērtības un tai vajadzētu būt pieejamai bez maksas."

Teilore Svifta bikini

Teilore Svifta saraksta dziesmu par 4 gadus vecā Ronana cīņu ar vēzi

Teilore Svifta saraksta dziesmu par 4 gadus vecā Ronana cīņu ar vēzi

24 gadus vecā dziedātāja Teilore Svifta un 36 gadus vecā advokāte Amala Alamuddina izvēlējušās modes nama „Oscar de la Renta” vasaras kleitu, kas maksā 890 dolāru.

Teilorei Sviftai un Amalai Alamuddinai vienādas kleitas par 900 dolāriem

24 gadus vecā dziedātāja Teilore Svifta un 36 gadus vecā advokāte Amala Alamuddina izvēlējušās modes nama „Oscar de la Renta” ...

LETA, Foto: AFP/LETA