Sabiedrības dāma intervijā paziņo, ka vienmēr apčurā koriģējošo veļu
Kima Kardašjana nekautrējas intervijā klāstīt arī par ļoti intīmām lietām.
Slavenības
2015. gada 12. februāris, 13:01

Sabiedrības dāma intervijā paziņo, ka vienmēr apčurā koriģējošo veļu

Jauns.lv

Intervijā glancētajam žurnālam „LOVE” sabiedrības dāma Kima Kardašjana (34) padalījusies ar dažām ļoti intīmām savas privātās dzīves detaļām. Viņai bieži vien nedienas sagādājot koriģējošā apakšveļa...

Jau sen zināms, ka realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana, tāpat kā viņas māte, menedžere Krisa Dženere un visas māsas, ir koriģējošās apakšveļas „Spanx” cienītāja. Dodoties uz saviesīgiem pasākumiem, Kardašjanu klana pārstāves bieži zem tērpa velk koriģējošās biksītes, lai padarītu augšstilbus slaidākus, vēderu plakanāku un vidukli šmaugāku. Šo veļu var vilkt pat zem ļoti plāna auduma kleitām.

Lai gan Kima var nosaukt daudz šīs veļas labo īpašību, viņai ar „Spanx” biksītēm bieži vien ir lielas problēmas. Šoreiz Kima ar to nedomāja nejaukos paparaci, kas bieži iemanās nofotografēt slaveno sabiedrības dāmu tā, ka tērpa apakšmala vai šķēlums visu skatienam atsedz apspīlētos miesaskrāsas šortiņus. „Es mūždien apčurāju savas „Spanx” biksītes,” intervijā modelei Karai Delaviņjai atzinusies Kardašjana.

Abas dāmas pievērsušās sarunai par koriģējošo veļu, jo Kara tikai nesen sākusi to valkāt un atklājusi, ka ir modeļi, kuriem ir vaļēja stakles daļa, tādējādi ļaujot sievietei nokārtot dabiskās vajadzības, nestīvējot nost cieši piegulošo veļu. „Ak, tās, kurās var pačurāt nenovelkot?” izsaukusies Kima, „Es vienmēr apčurāju savas „Spanx”, tā ir katastrofa. Brīvā daļa nav pietiekami liela!”


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press