TV
2024. gada 1. februāris, 17:11

VIDEO: pašmāju šova "Ģimene burkā" dalībnieki Strautmaņi atklāj bērnu ieņemšanas aizkulises

Jauns.lv

Pašmāju šova “Ģimene burkā” jaunās sezonas dalībnieki Strautmaņi jau pirmajā filmēšanas dienā atklāti izstāsta, kā ieņēmuši vecāko meitiņu, esot kopā vien divus mēnešus.

Aktīvo ūdens sporta veidu piekritēji no Carnikavas - Strautmaņu ģimene - ar “Ģimene burkā” palīdzību vēlas piešķirt attiecībām jaunu dzirkstelīti, jo abi par vecākiem kļuva ātri pēc iepazīšanās.

Taču šī ģimene šokē ne vien ar bērnu brīvo audzināšanu, bet arī atklātajiem stāstiem par savu intīmo dzīvi. Jau pirmajā šova filmēšanas dienā tētis Ventis televīzijas skatītājiem izstāsta vecākās meitas Elizabetes ieņemšanas stāstu, kas norisinājās vien divus mēnešus pēc abu pazīšanās.

“Man liekas, ka tie bija Jāņi vai Līgo svētki, un mēs darām lietas. Man vienā brīdī likās, ka Elīna teica, lai es daru iekšā, un es to izdarīju. Elīna man prasa, tu gribi bērnu? Vispār es gribu bērniņu, bet kāpēc tu man to jautā?" atmiņās dalās Ventis.

Kādus vēl pikantus un drosmīgi atklātus piedzīvojumus ģimene ir gatava pastāstīt, to skaties šovā “Ģimene burkā” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.25, kanālā "360TV!".