TV
2024. gada 23. janvāris, 06:11

VIDEO: šovu zvaigzne Magone tuvāk iepazīstas ar savu jauno mīlestību Toļiku

Jauns.lv

Šova "Slavenības. Bez filtra" veterāne Magone Liedeskalna jaunajā sezonā sola pārsteigumus un mīlestības pilnus randiņus. Iesākot jauno sezonu, pie viņas ciemos ir atbraucis Anatolijs, kurš iepriekšējās sezonas beigās sievieti bija uzaicinājis uz romantisku tikšanos.

Magone šo gadu nolēmusi sākt romantiski, un pagājušā gada nogalē iepazītais kavalieris Anatolijs ir devies uz Gulbenes pusi, lai saprastu, vai abu starpā var uzplaukt kas vairāk nekā tikai draudzība.

Kā izrādās, Anatolijs strādā vienā no “Depo” veikaliem kā zāles darbinieks, par ko viņa bija nedaudz vīlusies, taču galvenais, lai vīrietim ir ienākumi: "Gadi jauni, varbūt attīstīsies tālāk, izdomās ko krutāku. Principā maizei darbs ir, pagaidām pietiktu."

Anatolijs, uzklausījis visas Magones problēmas, atzīst, ka to ir par daudz, un prāto, vai vispār varēs tikt galā. Kamēr puisis vēl šaubās par attiecību nākotni, Magone turpina viņam izklāstīt savas problēmas un nākotnes ieceres.

Magone uzstājas kopā ar "Bermudu divstūri"

Magone un "Bermudu divstūris" puiši "Tet studio" ballītē.

gallery icon

Ko par Magones jauno sirdsāķīti saka draudzenes un vai attiecībām ir nākotne? Skaties pašmāju šovā “Slavenības. Bez filtra” kanālā "STV Pirmā!".