Evija Skulte tomēr paliek deju šovā. FOTO
Priecīga ziņa! Evijai Skultei un Raimondam Andersonam šovs vēl nebūs jāpamet.

Evija Skulte tomēr paliek deju šovā. FOTO

Jauns.lv

Dalību šovā „Dejo ar zvaigzni” tomēr turpinās arī pirmajā raidījumā izbalsotā aktrise Evija Skulte un viņas deju partneris Raimonds Andersons, jo balsu skaitīšanas kompānija atklājusi kļūdu.

Evija Skulte tomēr paliek deju šovā. FOTO...

Svētdien, 22. februārī, šova „Dejo ar zvaigzni” pirmajā raidījumā it kā viszemāko atbalstu guva Evija Skulte un Raimonds Andersons, tāpēc viņiem no šova nācās izstāties. Daudzi skatītāji pauda sašutumu par šādu iznākumu, sakot, ka Evija un Raimonds dejoja paši pēdējie, kad līdz balsošanas beigām bija atlikušas vairs dažas minūtes, un pārmeta šova rīkotājiem, ka balsošana nesākas pēc pēdējā priekšnesuma, kad visi nodejojuši, bet gan jau pašā sākumā, kas lielākas izredzes dod pirmajiem pāriem.

Pirmdienas rīts atausis ar šova rīkotāju lēmumu, ka Evija un Raimonds šovā paliek. Bet ne minētā iemesla dēļ. Kasjauns.lv rīcībā ir informācija, ka auditorkompānija, kas seko līdzi balsošanai, neilgi pēc šova beigām atklājusi kļūdu, kas ietekmējusi Evijas un Raimonda rezultātu. „Tehniskas kļūdas dēļ tika nolemts, ka dalību šovā turpinās arī šis pāris,” informē MTG sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone.

Evija Skulte un viņas deju partneris Raimonds Andersons

Liene Tarana un Gints Grāvelis.

TV šova „Dejo ar Zvaigzni” dalībnieki

5. februārī viesnīcā „Baltvilla” oficiāli tika atklāta TV šova „Dejo ar zvaigzni” ceturtā sezona. Šovs, kuru vadīs stila un modes eksperte Maija Silova ar aktieris Jānis Āmanis, TV ekrānos būs skatāms 10 svētdienas, sākot no 22. februāra.

TV šova "Dejo ar Zvaigzni" atklāšana

5. februārī viesnīcā „Baltvilla” oficiāli tika atklāta TV šova „Dejo ar zvaigzni” ceturtā sezona. Šovs, kuru vadīs stila un modes ...

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes