foto: Mirrorpix / Vida Press
Karalis Čārlzs jaunajiem ģimenes pārstāvjiem uz Ziemassvētku pusdienām aizliedzis ņemt līdzi mobilos telefonus. Par selfijiem būs jāaizmirst!
Karalis Čārlzs III aizliedzis Ziemassvētku pusdienu laikā izmantot mobilos tālruņus, lai vēlāk medijos neparādītos neveiklas un kādam neglaimojošas fotogrāfijas.
Slavenības
2023. gada 22. decembris, 16:36

Karalis Čārlzs jaunajiem ģimenes pārstāvjiem uz Ziemassvētku pusdienām aizliedzis ņemt līdzi mobilos telefonus. Par selfijiem būs jāaizmirst!

Jauns.lv

Britu karalis Čārlzs III pieņēmis nozīmīgu lēmumu, kas būs jāievēro ikvienam no ģimenes, kurš apmeklēs Ziemassvētku svinīgās pusdienas un citus monarha rīkotos svētku pasākumus Sandringemā.

Žurnāla “OK!”  britu izdevums raksta, ka Ziemassvētku svinību laikā Sandringemā ģimenes jaunākajiem pārstāvjiem aizliegts fotografēt un uzņemt selfijus.

Izdevums, citējot karaļnamam pietuvinātas personas, informē: “Ir ļoti skaidri pateikts, ka šogad pie pusdienu galda netiks ņemti mobilie tālruņi, uzņemtas fotogrāfijas un pašbildes.”

“No svinībām atklātībā nonāks tikai pārbaudīti un apstiprināti attēli.”

Britu karaliskā ģimene un selfiji

gallery icon

Atklāts arī aizlieguma iemesls. Iekšējā informācijas avoti apgalvo, ka šī rīcība ir ieviesta, lai aizsargātu vecākos karaliskās ģimenes pārstāvjus.

Zinātājs paskaidrojis: “Šogad [svinīgās pusdienas] apmeklēs daudz pusaudžu, kuri ir ļoti draudzīgi ar mobilajām ierīcēm.

“Tas izklausās diezgan jocīgi, bet patiesībā viņi tikai nevēlas, lai sociālajos medijos parādītos fotogrāfijas, kurās, piemēram, karalis mēģina ielikt mutē ceptu kartupeli.”

Princis Čārlzs un Kamilla austeru ēšanas festivālā

gallery icon

Paredzams, ka Megana Mārkla un princis Harijs, kā arī viņu bērni Ārčijs un Lilibets svētku sezonā nepievienosies karaliskajai ģimenei viņu svinībās Sandringemas muižā Norfolkā. Saseksas hercogu ģimene Ziemassvētkus svinēs savās mājās Kalifornijā.

Princis Viljams un princese Ketrīna ar bērniem apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu 2022. gadā

gallery icon