foto: Instagram/@janis.timma
Krīze laulībā? Latviešu basketbolists Jānis Timma velta sievai zīmīgus vārdus
Anna Sedokova un Jānis Timma.
Slavenības
2023. gada 26. novembris, 18:06

Krīze laulībā? Latviešu basketbolists Jānis Timma velta sievai zīmīgus vārdus

Jauns.lv

Latviešu basketbolists Jānis Timma savā "Instagram" profilā padalījies sajūtās par attiecībām ar sievu Annu Sedokovu. Pēc publicētā teksta noprotams, ka abu attiecībās piedzīvoti dažādi izaicinājumi.

"Būsim godīgi. Pirms brauciena uz TV šovu mums bija argumenti un pārpratumi. Man likās, ka viss ir beidzies. Ejam tālāk.

Bet laiks, kad nevarēju tevi satikt, parunāties ar tevi, apskaut un noskūpstīt, ļāva mums saprast mūsu patiesās vērtības un mīlestību, kas mums ir vienam pret otru un ģimeni. Es ilgojos pēc tevis kopš brīža, kad tu atstāji manu mašīnu lidostā, līdz brīdim, kad es tevi atkal ieraudzīju.

Skatoties, kā tu dari visas tās lietas šajā TV šovā, kur izdzīvo uz salas, līdz pēdējam elpas vilcienam cīnoties par katru izaicinājumu, katru uzdevumu, kas tev bija priekšā, tas ir kaut kas unikāls.

Kā tu varēji parūpēties par savu meitu, parūpēties par visu komandu un vienlaikus būt labākais kapteinis? Kā tev izdevās radīt tik mierīgu un mīļu ģimenes atmosfēru savā komandā, bet vienlaikus būt gatavam cīnīties vienam par otru? Tas nav viegli, un es kaut ko zinu par komandām, ticiet man. To nav viegli izdarīt, un ne visi to spēj. Bet tu to izdarīji. Tikai to lietu dēļ tu esi un vienmēr būsi mans čempions. Lepojos ar tevi," rakstīja Timma.

Šajā nedēļas nogalē Jānis palika bez darba, jo Stambulas klubs "Daruššafaka" paziņoja, ka pārtrauc darba attiecības ar latviešu basketbolistu, neraugoties uz sekmīgu sniegumu pēdējās nedēļās. Turcijas medijos izskanējis, ka turku klubs neesot pareizi aprēķinājis savu šī gada budžetu un Timmu viņi vairs nevarot atļauties. Tas nozīmē, ka Latvijas izlases kandidāts tagad ir jaunas darbavietas meklējumos.

Jau vēstīts, ka Anna Sedokova ar Latvijas sportistu apprecējās 2020. gada septembrī. Pārim nav kopīgu bērnu, taču basketbolistam ir četrus gadus vecs dēls Kristians no pirmās laulības. Jāņa bijusī sieva Sana iepriekš publiski paziņojusi, ka viņas bijušais vīrs viņu un bērnu nodevis un aizgājis pie bijušās "VIA gras" solistes, taču sportists sacījis, ka abi bijuši precējušies tikai uz papīra, bet abu attiecības jau sen izjukušas.

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon

Annas Sedokovas karantīna Covid-19 pandēmijas laikā

gallery icon