foto: Dubreuil Corinne/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Princese Ketrīna pavadīja "vairāk laika, runājot par Meganu Mārklu nekā ar viņu pašu", teikts jaunā skandalozā grāmatā
Princese Ketrīna (tolaik Kembridžas hercogiene) un Saseksas hercogiene Megana Mārkla 2019, gadā, kad kopā vēroja tenisa spēli Vimbldonā.
Slavenības
2023. gada 26. novembris, 06:46

Princese Ketrīna pavadīja "vairāk laika, runājot par Meganu Mārklu nekā ar viņu pašu", teikts jaunā skandalozā grāmatā

Jauns.lv

Jaunā skandalozā grāmatā par britu karalisko ģimeni "Endgame", ko sarakstījis Omids Skobijs, tiek apgalvots, ka Megana Mārkla un Keita Midltone nav runājušas viena ar otru personīgi jau kopš 2019. gada un Velsas princese ikreiz nodrebot, kad dzird Meganas vārdu.

Velsas princese “nekavējoties saskatījusi sāncensi” Meganā Mārklā un pavadījusi vairāk laika “runājot par viņu”, nevis runājot ar viņu pašu, teikts Omida Skobija jaunajā skandalozajā  grāmatā, kam veikalu plauktos jānonāk nākamnedēļ.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon

Karaļnama biogrāfa Omida Skobija jaunajā grāmatā “Endgame” apgalvots, ka abas sievietes nav sarunājušās jau kopš 2019. gada un Ketrīna ikreiz “nodreb un ķiķina”, kad izdzird pieminam Meganas vārdu.

Kad Megana pievienojās karaliskajai ģimenei, fani cerēja, ka, pateicoties jaunajām radniecīgajām saitēm, viņa ar Ketrīnu kļūs par labākajām draudzenēm. Taču abu dāmu šķietami atšķirīgās personības un dzīves uzskati nozīmēja, ka Ketrīna un Megana nekad tā īsti neatradīs kopīgu valodu.

foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Rakstnieks un žurnālists Omids Skobijs.

Savā personīgajā biogrāfiskajā grāmatā “Liekais” (“Spare”) princis Harijs vairākkārt piemin savas sievas nesaskaņas ar svaini abu romantisko attiecību pirmsākumos. Viņš norāda, ka abām dāmām izcēlies strīds par līgavas māsu kleitām neilgi pirms kāzām, kā dēļ Megana novesta līdz asarām. Viņš arī piemin reizi, kad Keita “pavīpsnājusi”, kad Megana lūgusi aizdot savu lūpu spīdumu.

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli Vimbldonā.

gallery icon

Franču žurnāls “Paris Match” publicējis fragmentu no grāmatas, kur kāds pārim tuvs draugs izteicies: “Viņa [Ketrīna] pavadīja vairāk laika, runājot par Meganu... nekā ar Meganu.” Avots norāda, ka abas sievietes kopš 2019. gada beigām viena ar otru nav runājušas, un piebilst: “Katru reizi, kad viņa izdzird kaut ko par Meganu, Keita nodreb un ķiķina.”

Skobijs žurnālam pastāstījis, ka Viljams tagad savu atsvešināto brāli uzskata par “autsaideru” (atkritēju) , jo ir “vīlies Harija dzīves izvēlē un ir pārņemts ar jaunatklāto degsmi pret Kroni”.  

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna

Megana Mārkla un hercogiene Ketrīna.

gallery icon

Grāmata “Endgame” veikalu plauktos nonāks 28. novembrī un vietnē “Amazon” tiek raksturota kā “britu monarhijas pašreizējā stāvokļa vērīga izmeklēšana”. Grāmatas aprakstā teikts: “Nepopulārs karalis, varaskārs troņmantnieks, karaliene, kas vēlas doties bīstamu ceļu, lai saglabātu savu tēlu, un princis, kas spiests sākt jaunu dzīvi pēc tam, kad viņu nodevusi paša ģimene.”

Savā jaunākajā grāmatā 42 gadus vecais žurnālists un rakstnieks Omids Skobijs, kurš bija viens no Saseksas hercogu biogrāfijas “Finding Freedom” līdzautoriem, “atvelk aizkaru, lai paskatītos uz satricinātu institūciju”, cenšoties “parādīt, ko monarhijai nepieciešams mainīt, lai izdzīvotu”. Grāmatai ir apakšvirsraksts  “Ieskats karaliskajā ģimenē un monarhijas cīņā par izdzīvošanu” (“Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival”).