foto: Bob Frid-USA TODAY Sports/Sipa U
Princis Harijs un Megana Mārkla gavilē hokeja mačā Kanādā, kamēr viņu Ziemsvētku plāni ir miglā tīti
Megana Mārkla un princis Harijs pirmdien, 20. novembrī, apmeklēja hokeja spēli Vankūverā.
Slavenības
2023. gada 21. novembris, 14:50

Princis Harijs un Megana Mārkla gavilē hokeja mačā Kanādā, kamēr viņu Ziemsvētku plāni ir miglā tīti

Jauns.lv

Princis Harijs un Megana Mārkla manīti sajūsmā gavilējam, kad vēroja hokeja spēli Vankūverā, savukārt viņu ģimenes svētku plāni vēl ir ļoti neskaidri.

Princis Harijs un Megana Mārkla redzēti, sajūsmā lēkājam un gavilējam tribīnēs, kad bija devušies uz Kanādu klātienē vērot hokeja spēli. Laikā, kad viņu Ziemsvētku plāni ir “miglā tīti”.

Princis Harijs un Megana Mārkla vēro hokeja spēli Vankūverā

gallery icon

Saseksas hercogu pāris Kanādas rietumu krasta pilsētā Vankūverā pirmdien, 20. novembrī, apmeklēja NHL spēli, kurā sacentās Vankūveras “Canucks” un Sanhosē “Sharks”.

Šķiet, ka spēle bija ļoti spraiga, jo Harijs un Megana vienā brīdī maču saspringti vēroja, bet citā leca kājās un gavilēja.

Princis Harijs pat tika uzaicināts veikt ceremoniālo ripas iemetienu spēles sākumā, kā savulaik darījusi arī viņa vecmāmiņa karaliene Elizabete II.

Karaliene Elizabete II iemeta ripu, lai 2008. gada Slovākijas apmeklējuma otrajā dienā stadionā sāktu hokeja maču starp Popradas “AquaCity” un Gildfordas “Flames” komandām.

foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
Karaliene Elizabete II 2008. gadā Slovākijas apmeklējuma laikā.

Megana un Harijs šobrīd atrodas Kanādā, lai reklamētu nākamās “Invictus Games” spēles, kas notiks Vankūverā un Vistlerā 2025. gada februārī.

Saseksas hercogu ceļojums uz Kanādu sekojis īsi pēc tam, kad ziņots, ka viņu Ziemsvētku plāni “karājoties gaisā”, jo pāris nav saņēmis uzaicinājumu svētkus pavadīt Sandringemā kopā ar pārējo karalisko ģimeni.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon

Karaļnamam pietuvinātas personas apgalvojušas, ka princis Harijs un Megana Mārkla nenoraidītu uzaicinājumu Ziemassvētkus pavadīt Sandringemā, bet viņi tādu vēl nav saņēmuši.
 
Tradicionāli britu karaliskā ģimene Ziemassvētkos pulcējas Sandringemas pilī Norfolkā, taču kopš pārcelšanās uz dzīvi ASV Harijs un Megana karaliskās ģimenes Ziemassvētkus nav apmeklējuši.

Hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla ar dzīvesbiedriem apmeklē svētku dievkalpojumu 2017. gadā

Princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā ...

gallery icon

Kāds karaļnamam pietuvināts avots izdevumam “The Times” sacīja: “Nevaru iedomāties, ka Saseksi atteiktos no aicinājuma pavadīt laiku kopā ar Viņa Majestāti. Pagaidām gan ielūgums uz svētkiem nav saņemts.”

Avots žurnāla “OK!” britu izdevumam arīdzan atklāj, ka Harijam pietrūkstot svētku laiks kopā ar tuviniekiem, un ar svētku laiku saistītie plāni radot zināmu spriedzi starp princi un viņa sievu Meganu.

Megana Mārkla dodas uz karalienes Ziemassvētku pusdienām 2017. gadā

Dodoties uz karalienes Elizabetes II rīkotajām Ziemassvētku pusdienām Bekingemas pilī, prinča Harija līgava Megana Mārkla izvēlējusies zīmola „Self Portrait” kleitu ...

gallery icon

Avots izteicies: “Viņš mēdza teikt, ka neviens neprot svinēt Ziemassvētkus tā, kā to dara Vindzori. Šo svētku kopības sajūtu viņš pieredzējis visu savu dzīvi līdz pat pārvākšanās brīdim uz Ameriku, un viņam tās ļoti pietrūkst.”

“Ziemassvētku plāni rada zināmu spriedzi, jo viņam ir apnicis būt prom no visiem svarīgu notikumu laikā.”