foto: action press/ Vida Press
Breds Pits pirmo reizi iziet sabiedrībā ar mīļoto Inesi, taču kopīgām fotogrāfijām nepozē
Breds Pits un Inese de Ramona.
Slavenības
2023. gada 9. novembris, 07:24

Breds Pits pirmo reizi iziet sabiedrībā ar mīļoto Inesi, taču kopīgām fotogrāfijām nepozē

Jauns.lv

Holivudas aktieris Breds Pits (59) un viņa draudzene Inese de Ramona (30) pirmo reizi kopā apmeklējuši saviesīgu pasākumu. Pāris ieradies uz 12. ikgadējo “Art + Film” gala pasākumu. Lai gan abi kopā nefotografējās, ar šo soli viņi pirmo reizi oficiāli apstiprinājuši savas nepilnu gadu ilgās romantiskās attiecības.

Breda Pita un Ineses de Ramonas attiecības kļūst aizvien nopietnākas. Nepilnu gadu pāris izvairījās no kopīgas saviesīgu pasākumu apmeklēšanas un savu privāto dzīvi nekomentēja. Taču tagad abi jūtas pārliecināti par savu attiecību nopietnību un ir gatavi beidzot par to paziņot sabiedrībai.

Nesen Breds un Inese pirmo reizi kopā apmeklējuši 12. ikgadējo mākslas un filmu gala pasākumu “Art + Film” Losandželosā.

Filmas “Cīņas klubs” zvaigzne un juvelierizstrādājumu dizainere pārsteidza klātesošos ar ierašanos pasākumā kopā, šādi beidzot apstiprinot savas attiecības gandrīz gadu pēc iepazīšanās.

Tuvojoties pāra viena gada kopābūšanas gadadienai, kāds avots žurnālam “People” pavēstījis, ka Pits un de Ramona savās partnerattiecībās ir “kvēli un nopietni”, kā arī “ļoti laimīgi”.

Breda Pita jaunā mīlestība Inese de Ramona

gallery icon

Runājot par viņu pirmo oficiālo iziešanu sabiedrībā kopā, paziņa norādījis, ka pāris “izbauda viens otra kompāniju un kopā lieliski pavadīja laiku gala pasākumā”.

Viņi bija “super mīlīgi, smējās un joko ar visiem apkārtējiem”, par Bredu un Inesi izteicies zinātājs, piebilstot: “Šķiet, ka viņi labi pavadīja laiku.”

Breds Pits, rozā vīns, džins un viņam piederošie vīna dārzi Provansā

gallery icon

Šī nesenā publiskā iziešana sekojusi romantiskajai vasarai, ko pāris pavadīja kopā, avotiem raksturojot attiecības kā “ļoti stipras”.

Jūlijā kāds tuvs avots minēja, ka Pitam un de Ramonai “klājas lieliski, un viņu attiecības joprojām ir ļoti stipras”.

“Šovasar abi kopā pavadījuši daudz laika, jo patiesi izbauda viens otra kompāniju, un tas ir skaidrs ikvienam, kurš redz viņus kopā.”

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā.

gallery icon