foto: Ekrānuzņēmumi no video
Indiešu aktrise negaidīti nomirusi 8. grūtniecības mēnesī. Viņai bija tikai 35 gadi!
Doktore Prija.
Slavenības
2023. gada 3. novembris, 07:12

Indiešu aktrise negaidīti nomirusi 8. grūtniecības mēnesī. Viņai bija tikai 35 gadi!

Jauns.lv

Vēl nesen indiešu aktrise, kas pazīstama kā daktere Prija, gatavojās bērna nākšanai pasaulē un sociālajos tīklos dalījās ar gaidīšanas laika patīkamajām emocijām.

Taču šo trešdien ārvalstu informācijas avoti vēstīja, ka 35 gadus vecā doktore Prija mirusi jau 31. oktobrī. Traģēdijas iemesls bijusi sirdslēkme. Ārstiem izdevies izglābt aktrises mazuli, un šobrīd bērns atrodoties intensīvās terapijas nodaļā. Par mākslinieces pēkšņo un negaidīto aiziešanu sēro viņas dzīvesbiedrs un mamma.

“Bērns atrodas intensīvajā aprūpē. Cik man zināms, nopietnu veselības problēmu viņam nav. Prijas māte raud, viņa nespēj samierināties ar savas vienīgās meitas nāvi. Kāpēc Dievs tik nežēlīgi izturējies pret nevainīgiem cilvēkiem, kas viņam tic?! Tas ir jautājums bez atbildes. Es nezinu, kā Prijas vīrs un māte atgūsies no šī murga. Lai viņiem ir spēks to izdarīt,” savā personīgajā blogā vēstīja aktieris Kišors Satja.

Daktere Prija bija ne tikai Indijā populāra skatuves māksliniece, bet arī ārste. Viņa strādāja PRS slimnīcā Tiruvantantapuramā, Keralas štatā. TV zvaigzne grūtniecības laikā bija paņēmusi pārtraukumu aktrises karjerā.

Traģēdija notikusi slimnīcā, kur topošā māmiņa bija ieradusies uz ierasto veselības pārbaudi. Tur viņu arī piemeklējusi letālā sirdslēkme.