Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Tas ir oficiāli. Pateicoties “Eras” turnejai, Teilore Svifta iekļuvusi miljardieru sarakstā
foto: Sam Greene/The Enquirer / USA TODAY NETWORK / USA TODAY NETWORK/Sipa USA/ Vida Press
Teilore Svifta "Eras Tour" koncertā.
Slavenības

Tas ir oficiāli. Pateicoties “Eras” turnejai, Teilore Svifta iekļuvusi miljardieru sarakstā

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Teilores Sviftas (33) bagātība strauji palielinājusies pēc viņas turnejas “Eras Tour” mega lielajiem panākumiem un nesen kinoteātrus sasniegušās koncertfilmas.

Tas ir oficiāli. Pateicoties “Eras” turnejai, Teil...

Pateicoties līdzšinējos rekordus pārspējušajai koncertturnejai un koncertfilmas milzīgajiem kases ieņēmumiem, amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta visbeidzot iekļuvusi miljardieru klubiņā.

Teilore Svifta koncertturnejā “The Eras Tour”

Kompānija “Bloomberg” ziņo, ka “Eras Tour” panākumi, kam sekoja koncertfilmas iznākšana kinoteātros un rekordliela biļešu pārdošana, ļāvusi Teilores kapitālam pārsniegt vienu miljardu ASV dolāru.

Teilores Sviftas “Eras Tour” turneja vēl nav noslēgusies un turpina papildināt kases ieņēmumus. Savukārt dziedātājas nesen atkārtoti ierakstītais pirms deviņiem gadiem izdotais albums “1989”, domājams, kļūs par vienu no 2023. gada pārdotākajiem ierakstiem.

Teilore Svifta savas koncertfilmas “Taylor Swift: The Eras Tour” pirmizrādes vakarā Losandželosā

“Eras Tour” koncertturnejas biļešu pārdošana līdz šim nesusi vairāk nekā 700 miljonus ASV dolāru lielu peļņu, kas nozīmē, ka vienas biļetes vidējā cena bijusi 254 dolāri, taču zināms, ka Teilores fani tālākpārdošanas tirgū par biļetēm maksājuši ievērojami lielākas summas.

Publikācijas analīzē īpaši tiek uzsvērta mūziķes “ražīgā dziesmu rakstīšanu, sarunas par straumēšanu un gudrs lēmums” atkārtoti ierakstīt savus pirmos sešus albumus, lai gūtu milzīgus finansiālus panākumus laikā, kad mākslinieki ir “zaudējuši ietekmi” šajā nozarē.

Teilore Svifta jūt līdzi spēlei, kur piedalās Treviss Kelsijs. 2023. gada 24. septembris

Turklāt “Bloomberg” norādījis, ka viņu pētījumā skaitļi balstās tikai uz aktīviem un peļņu, ko var apstiprināt un izsekot no datiem, kas ir publiskoti. Tas nozīmē, ka Teilores kapitāls varētu būt pat vēl lielāks.