foto: Pixabay.com/stevepb
VIDEO: neparastākā vannasistaba, ko pieredzējušam māklerim nācies redzēt
Trakā pasaule
2023. gada 28. oktobris, 05:58

VIDEO: neparastākā vannasistaba, ko pieredzējušam māklerim nācies redzēt

Jauns.lv

Floridā vannasistabas neparastais risinājums liek vieniem raustīt plecus, bet otriem sajūsmā ieelsties.

Heilija E. Patersone, māklere no Tampabejas rajona Floridā, nesen ar soctīkla lietotājiem dalījusies pārsteidzošā atradumā. Videoklips, kas šobrīd ir ieguvis vairāk nekā sešus miljonus skatījumu, izraisījis neparastas diskusijas.

Video pirmajās minūtēs skats paveras uz elegantu vannas istabu, kurā no marmora grīdas grūti atraut acis. Pēc tam var redzēt baltu izlietni, koka skapi un mirdzošu spoguli zelta rāmī, raksta "New York Post".

Pievilcīgās vannas istabas zīmīgākā detaļa nav tās iekārtojums, bet gan dīvains vannas novietojums gaidītās dušas vietā. Tas arī izraisīja tik lielu diskusiju.

Proti, vanna paslēpta aiz aizkara un iebūvēta grīdā. Neparastais risinājums tīkla lietotājus sadalīja divās nometnēs: viena puse bija sajūsmā par dīvaino vannas istabu, bet otra bija patiesi apmulsusi par vannas norīkojumu.

"Patiesībā tas ir ļoti forši. Skaidrs, ka šī netradicionālā vannas istabas dizaina pievilcība ir nenoliedzama," sacīja viens no viņiem. "Padomājiet tikai, cik cilvēku iekrita tajā vannā, jo vienkārši to nepamanīja un domāja, ka iet zem dušas," sprieda cits.

Tomēr aizkustinošākais komentārs saņemts no grūtnieces "TikTok" lietotājas, pēc kuras domām šis ir ļoti komfortabls risinājums, kādu viņai ļoti gribētos piedzīvot visas grūtniecības garumā. "Es to ļoti gribētu. Šāda vanna mani atbrīvotu no daudzām neērtībām," viņa paziņoja.