"TikTok" zvaigzne Liene Ozola

Pašmāju "TikTok" zvaigzne Liene Ozola.

gallery icon
Slavenības
2023. gada 12. novembris, 06:14

Pašmāju "TikTok" zvaigznes Lienes Ozolas brīnumainās pārvērtības Turcijā. Cik tas izmaksāja?

Žurnāls "Kas Jauns"

Sociālo platformu "TikTok" un "Instagram" zvaigzne Lienei Ozolai Turcijas klīnikā veikta operācija, kuras laikā tika noņemti liekie tauki no vēdera, sāniem un muguras un pēc tam pildīti pašas dibenā. Žilbinošā skaistule žurnālam "Kas Jauns" atklājusi aizkulises, kā ieguvusi perfektās auguma aprises.

Uz Turcijas pilsētu Stambulu, kur norisinājās operācija, Liene nelidoja viena, bet ar mīļoto vīrieti Aigaru Apsīti. Viņa iesaka – uz šādām operācijām sievietēm nekādā gadījumā nevajadzētu doties vienām, bet gan ar savu tuvo cilvēku, kas pirmās dienas pēc operācijas palīdz atgūties.

Pirms operācijas izvēlas līgavas kleitu

Taču par visu pēc kārtas. Liene Ozola šo operāciju bija jau laikus izplānojusi veikt Stambulas klīnikā "Cayra Clinic", kurā esot ne tikai profesionāli mediķi, bet arī augstas klases serviss un rūpes par pacientiem. “Sākotnēji bijām nopirkuši aviobiļetes uz 22. septembri. Visu plānojot un pārdomājot, sapratām, ka, 22. datumā ielidojot, jau būs jānodod asins analīzes un jāsāk gatavoties nākamās dienas operācijai, tāpēc neko neredzēsim no Stambulas. Tāpēc trīs nedēļas pirms lidojuma ar Aigaru pieņēmām lēmumu, ka ir jāpērk jaunas aviobiļetes, lai ielidotu divas dienas agrāk un varētu apskatīt slaveno Stambulas Sultāna Ahmeda mošeju jeb Zilo mošeju un pastaigāt pa vecpilsētu. Un tikai pēc pozitīvu emociju iegūšanas doties uz operācijas galda. Paziņojām par savu lēmumu arī klīnikai, viņi bija tik pretimnākoši, ka apsolīja mums visu noorganizēt, nodrošināt automašīnu ar šoferi, gidu, izmitināt viesnīcā, un tas viss bez papildu samaksas,” priecājas Liene, kas šajās divās dienās guvusi lērumu iespaidu.

“Kamēr vēl pilsēta gulēja, devāmies uz fotosesiju, kurā sabildējos uz Stambulas fona ļoti skaistā vairākus metrus garā un greznā tirkīzzilā kleitā. Gan fotogrāfa pakalpojumus, gan skaisto kleitu atradu instagramā. Tas bija tik foršs piedzīvojums! Un jau tās pašas dienas pēcpusdienā devos uz klīniku, lai nodotu asins analīzes un veiktu citas pārbaudes,” viņa stāsta, kā sevi pozitīvi uzlādējusi pirms došanās uz klīniku. Tāpat arī Liene paspēja vēl pirms operācijas iegriezties kāzu salonā, kur pēc viņas izvēlēta modeļa tiks darināta baltā līgavas kleita, kas būs klasiski gara un eleganta, un izrotāta ar mirdzošiem kristāliņiem. "Kas Jauns" jau iepriekš rakstīja, ka Anglijā dzīvojošais pāris kāzas iecerējis 2025. gada 5. maijā.

Pēc trim burvīgām dienām Stambulā, kad analīzes un veselības pārbaudes bija veiktas, Lienei vajadzēja doties uz operāciju. Klīnikā pārim tika iedalīts numuriņš, lai Aigars varētu būt līdzās Lienei.

Bija jāuzņem trīs lieki kilogrami

“Operāciju zālē, kad jau tika ievadīta anestēzija, es vēl redzēju, ka operācijā piedalīsies pieci cilvēki. Operācija ilga trīs stundas, un tās laikā itin neko nejutu. Piecēlos no tā, ka mani modināja. Operācijas laikā man atsūca pilnīgi visus taukus no vēdera, sāniem un muguras, tagad tur nav nekā lieka.

Tad no šiem taukiem tika atdalīts šķidrums un tikai tīrie tauki ievadīti dupsī. Dupsis nu ir uz urrā!

Man sanāca uz katru dupša vaigu 960 mililitri tauku. Es neesmu liela ēdāja un nefanoju par ēdienu, tāpēc man nekad nav bijis problēmu ar lieko svaru. Tādēļ, lai man būtu liekie tauki, ko operācijas laikā noņemt un izveidot efektīgu dupsi, es speciāli divus mēnešus kārtīgi ēdu, lai uzēstu trīs kilogramus. Mans svars vienmēr ir bijis 53 kilogrami, un trīs uzņemtos kilogramus es ļoti jutu.”

“Pirmās stundas pēc operācijas spilgti neatceros, jo biju vēl anestēzijas un pretsāpju medikamentu iespaidā un pieslēgta pie sistēmas. Aigars man vēlāk stāstīja, ka pirmais jautājums, ko esmu uzdevusi, attaisot acis: “Vai man skropstas ir vietā?” (Smejas.) Pamodusies sapratu, ka nevaru pagriezties ne uz vienu, ne otru pusi un viss ir kā sastindzis, it kā ķermenis būtu iesaldēts. Pēc operācijas pagāja trīs stundas, kamēr pamazām sāku atgūties un tad arī mēģināju celties kājās. Māsiņa un Aigars mani stutēja augšā, un tā pirmā reize bija ļoti traka, jo tikt ārā no gultas bija kaut kas nenormāls,” atminas Ozola.

“Pirmā ēdienreize pēc operācijas bija vakarā – ķiršu kompots un tēja, savukārt Aigaram bija normāla maltīte. Es arī biju kārtīgi izslāpusi un dzēru daudz ūdens, jo jau pirms operācijas iepriekšējās dienas vakarā pēc divpadsmitiem bija jāpārtrauc ēst un dzert. Jāteic, ka pēc operācijas man vispār nebija apetītes un trīs dienas es burtiski sevi piespiedu ēst krēmzupas. Divas nākamās dienas pēc operācijas man vēl bija piestiprinātas asins pudelītes, kas attīra organismu. Tūlīt pēc operācijas man tika uzvilkta korsete, kas pēc operācijas ir jānēsā sešas nedēļas – gan pa dienu, gan arī naktī guļot. Es, piemēram, daru tā, ka vakarā pirms gulētiešanas to noņemu uz stundiņu, ieeju dušā, man ir speciāls krēms, ar kuru ir jāieziež mazās rētiņas. Tieši tāpat daru arī no rīta.

Drīkst gulēt vai nu uz vēdera, vai muguras. Uz sāniem nedrīkst, jo arī sānos ir ielaisti tauki, lai gurni ir efektīgi.

Guļot uz muguras, papildus jālieto arī speciālais krēsliņš, kas iet virs dibena vaigiem, lai dibens neskaras pie gultas un netiek noslogots, līdz ar to dupsis ir mazliet piepacelts uz augšu. Tāpat arī uz šī soliņa ir jāsēž. Tas jālieto gan guļot, gan sēžot pavisam četras nedēļas,” niansēs dalās soctīklu zvaigzne un piebilst: “Uz viesnīcu man tika atsūtīta masiere, jo pēc šādām operācijām ir vajadzīga speciālā limfodrenāžas masāža. Masāža ir ļoti sāpīga – pēc operācijas mugura, sāni un vēders ir vienos zilumos, jo tauki tiek atsūkti ar spēku. Visi muskuļi uz vēdera, muguras un sāniem ir atrofējušies. Viss ir tik stīvs un stingrs, ka vajag tās vietas masēt, lai neveidotos sacietējumi. Esmu tagad izvēlējusies pilno ķermeņa masāžu divas reizes nedēļā pie speciālista.”

“Turcijas klīnikā serviss ir augstā līmenī, un tu saproti, par ko maksā. Pilnīgi ne par ko nav jāuztraucas, jo viņi visu izdarīs un aprūpēs. Sākotnēji bija domāts, ka šī operācija ar visu servisu izmaksās 6000 eiro, bet galarezultātā, esot uz vietas klīnikā un veicot aprēķinus, par visu kopā bija jāmaksā 4000 eiro. Šajā summā ir ietvertas viesnīcas dubultnumura izmaksas un brokastis, kā arī Aigara izmaksas,” viņa atklāj.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Uz Stambulu Lieni pavadīja mīļotais cilvēks Aigars Apsītis.

Viduklītis uz iekšu, gurniņi izcelti

Pēc divām diennaktīm klīnikā mediķi secināja, ka Lienei atlabšana pēc operācijas norit ātri un veiksmīgi – viņa lēnām pati spēj staigāt, ātri apguvusi, kā izvelties un kā ievelties gultā, tāpēc varēja doties uz viesnīcu. Līdzi tika iedotas arī antibiotikas un nepieciešamā informācija. Tiesa gan, viņa centusies neaizrauties ar antibiotikām, gribējusi, lai viss norit dabīgi un ķermenis sarod ar pārvērtībām. “Tāpat arī man bija norīkots aģents, kuram ikvienā diennakts laikā nepieciešamības gadījumā varēja gan rakstīt, gan zvanīt. Taču man nekas cits, izņemot mieru, ēdienu un pastaigu, nebija vajadzīgs. Pēc septiņām dienām varējām atgriezties mājās – Anglijā,” stāsta "TikTok" un "Instagram" zvaigzne.

Viņa jau arī minimālā slodzē atgriezusies savā friziersalonā, kā arī, lietojot speciālo soliņu, atsākusi stūrēt automašīnu. Turklāt ikvienu brīvo brīdi izmanto, lai dotos pastaigā ar suni: “Es vispār pēc dabas nekad nevaru nosēdēt mierā, tāpēc tagad savu enerģiju izlieku staigājot.”

Liene Ozola sarunā ar "Kas Jauns" atzīst, ka viņa ar savu veidoto saturu par veikto operāciju ir uzspridzinājusi savu "Instagram" profilu, jo meitenēm ir milzīga interese par lipo 360 un BBL operācijas norisi, jo arī pašas vēlējušās un jau domājušas par šādām pārvērtībām, bet pēc Lienes pieredzes tagad ir gatavas operācijai. “Nevajag baidīties no operācijas, jo pēc tam nenožēlosiet nevienu mirkli. Protams, ir sāpes, bet skaistums prasa upurus, sāpes pāries, un viss būs kārtībā,” viņa piebilst. Turklāt Liene pati šai operācijai iedvesmu rada no citām pasaulslavenām Instagram modelēm, kas, demonstrējot apakšveļu, izrāda savus skaistos augumus, kas iegūti, veicot šo operāciju.

Vaicāta, vai, atskatoties uz operāciju, ir sasniegts tas rezultāts, kas bija iecerēts, Liene pastāsta, ka brīžos, kad novelk korseti un apskata sevi spogulī, neslēpj prieku un sajūsmu: “Viduklītis uz iekšu, gurniņi izcelti, nu ļoti skaisti, nevienu sekundi nenožēloju, ka uz to parakstījos. Arī Aigars jau ir izteicis daudz komplimentu un ir sajūsmā par šīm pārvērtībām. Vīriešiem vajag atbalstīt savas sievietes un uzmundrināt, un būt ar viņām tajos brīžos, kad tas visvairāk ir vajadzīgs. Tāpēc jau mēs esam viens otram!”