foto: Instagram
Kardašjanas neganti izsmej par Bejonsas koncerta apmeklēšanu. Dziedātāja taču viņas ienīst!
Kardašjanas ne tikai apmeklēja koncertu, bet bija ievērojušas arī Bejonsas lūgumu skatītājiem viņas dzimšanas dienas mēnesī uz koncertu nākt savās skaistākajās sudrabotajās drānās.
Slavenības
2023. gada 6. septembris, 17:17

Kardašjanas neganti izsmej par Bejonsas koncerta apmeklēšanu. Dziedātāja taču viņas ienīst!

Jauns.lv

Kardašjanas neganti izsmietas par to, ka pirmdien apmeklējušas Bejonsas pasaules turnejas “Renaissance Word Tour” koncertu Losandželosā. Daudzi no faniem norādījuši, ka dziedātāja nevar ciest šo ģimeni un to nekad nav slēpusi.

Lai gan šķita, ka populārā Kardašjanu ģimene lieliski pavadīja laiku koncertā SoFi stadionā, daudzi izteikušies, ka viņu apmeklējums bijis “apkaunojošs”.

Bejonsas pasaules turneja “Renaissance”

gallery icon

Daudzi Bejonsas uzticīgākie fani uzskata, ka popmūzikas superzvaigznei joprojām nepatīk Kima Kardašjana un viņas ģimene. Šī nepatika radusies pēc tam, kad viņas vīrs Jay-Z un Kimas bijušais laulātais draugs Kanje Vests iesaistījās skandālā.

Otrdien Krisa Dženere soctīklos dalījās ar virkni fotogrāfiju no koncerta, kurās redzama viņa pati, viņas draugs Korijs, meitas Kima un Hloja, kā arī mazmeitas Norta Vesta un Penelope Disika.

Daudzi bija neizpratnē, kāpēc ģimene apmeklējusi koncertu, vienam no faniem komentējot: “Bejonsa ienīst Kimu”.

Otrs piebildis: “O, tas ir ļoti jauki, ka jūs visi dodaties atbalstīt Beju pēc tam, kad viņa teica, ka nevēlas neko kopīgu ar Kardašjanām, un pat neapmeklē Kimas un Kanjes kāzas…”

Trešais rakstīja: “Es domāju, ka Bejonsa ienīst Kardašjanas.”

Ir labi zināms, ka Bejonsa un Kima nav draudzenes. Tiek uzskatīts, ka iemesls tam ir Jay-Z un Kanjes Vesta ieilgušais strīds.

Ietekmīgais pāris neapmeklēja arī Kima un Kanjes kāzas, neskatoties uz to, ka Jay-Z iepriekš bija līgavaiņa mentors un galvenais padomdevējs, uzsākot karjeru.

2018. gada aprīlī Kanje radio personībai Charlamagne tha God paziņoja, ka viņu nesaskaņas sākušās pēc tam, kad pāris ignorēja ielūgumu uz viņa kāzām.

Izdevums “Page Six”, atsaucoties uz tuviem avotiem raksta, ka Bejonsai, kura lielākoties par ģimenes dzīvi publiski nerunā, nav paticis, ka Vests piedalās Kardašjanu realitātes šovā.

Kāds cits avots izdevumam pastāstījis, ka Kimas un Kanjes apsēstība ar slavu kaitinot Bejonsu un Jay-Z.

Bejonsa arīdzan bija ļoti sarūgtināta, kad 2009. gadā Kanje rupji pārtrauca Teilores Sviftas pateicības runu MTV Mūzikas video balvu ceremonijas vakarā, paziņojot, ka viņaprāt Gada video godalgu pelnījusi Bejonsa.

Kanje Vests izjauc Teilores Sviftas pateicības runu 2009. gadā

Kanje Vests izjauc Teilores Sviftas pateicības runu 2009. gada MTV mūzikas video balvu vakarā. Nekaunīgais reperis uzskatīja, ka balvu par ...

gallery icon

Kardašjanas ne tikai apmeklēja koncertu, bet bija ievērojušas arī Bejonsas lūgumu skatītājiem viņas dzimšanas dienas mēnesī uz koncertu nākt savās skaistākajās sudrabotajās drānās.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta fotosesijas aizkulises žurnālam „Vogue”

gallery icon

Popdīva Bejonsa un viņas lielākais atbalsts - vīrs Jay-Z

gallery icon