foto: no privātā arhīva
No sievas izšķīries hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs
Vendijas un Artūra mīlasstāsts ir galā.
Slavenības
2023. gada 5. septembris, 10:05

No sievas izšķīries hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs

Jauns.lv

Latvijas vīriešu ledus hokeja izlases spožās zvaigznes - vārtsarga Artūra Šilova - un viņa sievas Vendijas laulība ir galā.

Kā žurnālam "Privātā Dzīve" atklājusi Vendija, viņi ir izšķīrušies un ar bijušo vīru jaunā dāma vairs pat nekomunicē.

Latvijas jaunais un talantīgais vārtsargs Artūrs Šilovs sevi spilgi pierādīja šogad pasaules čempionātā, kur valstsvienība izcīnīja nebijušu panākumu - bronzas medaļas. Un vēl neilgi pēc turnīra Vendija sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" stāstīja, cik ļoti mājās tur īkšķus un par savu vīru pārdzīvo.

Pie Brīvības pieminekļa sagaida hokejistus

Fani sagaida hokejistus pie Brīvības pieminekļa.

gallery icon

Artūrs un Vendija apprecējās 2019. gada 23. augustā. Abiem tolaik bija 18 gadu. “Mēs iepazināmies Ziemeļvalstu ģimnāzijas 10. klasē, tobrīd mums bija 16 gadu, sākām iet vidusskolā. Un, kad pienāca 18, izdomājām nostabilizēt savas attiecības. Daudzi teica, ka esam par jaunu, lai precētos. Bet mēs sapratām, ka esam šim solim gatavi,” stāstīja Vendija. Tāpat viņa bilda, ka darot "visu iespējamo, lai izveidotu un nostabilizētu savu karjeru".

"Manām studijām vēl nepieciešami divi gadi, un nākotnē es ļoti vēlos attīstīt savu skaistumkopšanas privāto praksi. Man ir svarīgi attīstīt sevi, jo zinu, ko vēlos, un zinu savu mērķi," teica viņa.