Jaunākās Parīzes modes. Rianna staigā pūkainās čībiņās. FOTO
Rianna Francijā apmeklēja Parīzes modes nedēļu un mājās devās ar amizantām jaunām čībiņām.
Slavenības
2015. gada 13. marts, 05:52

Jaunākās Parīzes modes. Rianna staigā pūkainās čībiņās. FOTO

Jauns.lv

Viesojoties romantikas un modes pilsētā Parīzē, barbadosiešu popzvaigzne Rianna (27) tikusi pie amizanta apavu pāra. Jaunajās pūkainajās čībiņās dziedātāja pastaigājās gan pa Francijas galvaspilsētas ielām, gan devās uz lidostu, lai mērotu ceļu atpakaļ uz ASV.

Parīzē popzvaigzne bija ieradusies, lai apmeklētu Francijas galvaspilsētā notiekošo modes nedēļu, kā arī piedalītos smalkā fotosesijā, kas sarīkota slavenajā Versaļas pilī, kas ir viena no lielākajām un greznākajām pilīm pasaulē. Tajā ir apmēram 2300 istabu, 1252 kamīni un 67 kāpnes.

Fotosesijā Rianna pozējusi zaigojošā „Dior” tērpā un tumšas krāsas ērtās čībiņās. Fotografēšanās notikusi pulksten trijos naktī, lai dienas laikā netraucētu tūristiem apmeklēt slaveno Versaļas pili, kur savulaik dzīvojuši trīs karaļi – Luijs XIII, Luijs XIV un Luijs XV.

Amizantās smilšu krāsas pūkainās čībiņas popzvaigznei tik ļoti iepatikušās, ka viņa tās apāva arī pametot smalko Parīzes viesnīcu un dodoties uz lidostu. Arī Ņujorkā viņa ieradās pūkainajās čībiņās. Dodoties prom no Parīzes, Rianna bija ģērbusies ērtos gaišas krās džinsos, ērtā pelēkā džemperī un acis paslēpusi aiz stilīgām „kaķacu” saulesbrillēm. Pelēko svīteri darinājis zīmols „Anthony Vaccarello”. Apģērbs atrodams modes nama 2015. gada pavasara/vasaras kolekcijas un maksā 907 eiro (!).


Kasjauns.lv/Foto: Vida Press

Tēmas