foto: tiktok/dfmdance
"Šausmas, kas ar viņu noticis?" Nelabvēļi Annu Sedokovu salīdzina ar Mikiju Rurku
Anna Sedokova.
Slavenības
2023. gada 9. augusts, 21:50

"Šausmas, kas ar viņu noticis?" Nelabvēļi Annu Sedokovu salīdzina ar Mikiju Rurku

Jauns.lv

Anna Sedokova kādreiz bija daudzu vīriešu dievināšanas objekts - dalības laikā grupā "VIA gra" dziedātāja stipro dzimumu burtiski padarīja traku! Šobrīd viss ir mainījies - jaunajā video no iepriekšējās Sedokovas maz kas palicis pāri.

Nesen Anna Sedokova viesojās radio - daļa intervijas tika publicēta soctīklā "TikTok". Video komentētāji bija šausmās par dziedātājas izskatu.

Dziedātāja izskatās piepampusi - daudzi secinājuši, ka Anna pārlieku aizrāvusies ar filleru injekcijām. "Annai nemainīga palikusi tikai balss", "Kļuvusi līdzīga Mikijam Rurkam", "Viņa tā mainījusies", "Vai tie ir filleri?", "Šausmas, kas viņai kaiš?" neizpratnē ir cilvēki.

Iespējams, tas ir arī neveiksmīgas kosmētiskās procedūras rezultāts, taču tam var būt arī cits iemesls - maijā Anna sūdzējās, ka cieš no spēcīgas alerģijas.

"No skaistas sievietes tu pārvērties par Šreku. Man riebjas šī slimība un tas, ko tā ar mani dara. Man riebjas, cik vārga kļūstu. Kā pietūkst viss mans ķermenis un seja. Šķiet, ka tu sver 100 tonnas," skumja bija Anna.

Annas Sedokovas karantīna Covid-19 pandēmijas laikā

gallery icon