VIDEO: lidojošs resns runcis izrādās izturīgāks par automašīnu
Automašīna un runcis pēc trieciena (ekrānuzņēmums)
Trakā pasaule
2023. gada 31. maijs, 18:47

VIDEO: lidojošs resns runcis izrādās izturīgāks par automašīnu

Jauns.lv

Resns runis Taizemē nokritis no mājas sestā stāva, uzgāzies uz automašīnas un — vienīgā nopietni cietusī ir automašīna.

Izrādās, pie mājas novietoto automašīnu no augšas taranēja 8,5 kilogramus smags mincis, vēsta izdevums "Thaiger". Automašīnas īpašnieks "Facebook" publicējis negadījuma fotoattēlus un aprakstu. "Mājas pārvaldnieks man piezvanīja septiņos no rīta un teica, ka uz mana auto ir uzkritis kaķis. Es apjuku. Tas taču tikai kaķis, kas uzkritis uz mana auto. Tomēr kaķis svēra 8,5 kilogramus un sasita mana auto logu. Skaidrs, tagad sapratu."

Novērošanas kameras bija fiksējušas kaķa nokrišanas brīdi. Mājas mīlulim par laimi, vispirms viņš uzkrita uz trešā stāva jumta un tikai pēc tam uz automašīnas. Kaķa īpašnieks paziņoja, ka Šifu, kas savu vārdu saņēmis no animācijas filmas "Kung Fu Panda" tēla, jūtas labi, ja neskaita pārbīli, viņš ēd, dzer, nokārtojas, nav nopietnu ievainojumu, tikai divi nolauzti nagi.

Automašīnas īpašnieks nebūt neturēja ļaunu prātu uz kaķa saimnieku, vēl jo vairāk uz pašu minci, tieši otrādi — priecīgs, ka kaķis sveiks un vesels. Arī dzīvojamā kompleksa pārvaldnieks priecājās, taču tas viņas netraucēja noteikt 1000 batu (nepilni 27 eiro) sodu Šifu saimniekam — dzīvokļos nav atļauts turēt dzīvniekus! Kas nu notiks ar Šifu, uz to atbildes pagaidām nav.