TV
2023. gada 17. maijs, 11:22

Šova "Ģimene burkā" dalībniece Līga Graudiņa tikusi pie jaunām krūtīm un saka, ka nu tās ir visskaistākās Latvijā

Jauns.lv

Šova "Ģimene burkā" dalībniece Līga Graudiņa piepildījusi savu 15 gadu garumā loloto sapni - tikusi pie uzlabotām krūtīm! Operācija noritējusi veiksmīgi, un pirmie vārdi, ko Līga saka, ieraugot savas jaunās krūtis, ir: "Latvijā šie noteikti ir visskaistākie pupi!”.

Pirms operācijas Līga ļoti gatavojās šim svarīgajam solim - tika iegādātas jaunas drēbes, nodotas visas nepieciešamās analīzes un ar vēsu prātu teiktas ardievas vecajām krūtīm.

Skatoties operācijas gaitu un pēc atmošanās procesu, Līga skatītājiem atzīstas, ka vislielākās bailes bija pateikt narkozes iespaidā ko apkaunojošu: "Man vislielākais satraukums bija, lai es nepasaku pēc mošanās ko nepiedienīgu. Lai es nelamājos, lai es dakterim kaut ko neadekvāti nepasaku.”

Savukārt Līgas vīrs Edgars saka - sievas jaunās krūtis uzmanīs no citiem vīriešiem. Jo Līga pieļauj domu, ka tām tiks pievērsta pastiprināta uzmanība, un tas varētu izprovocēt Edgara greizsirdību, ienesot asumiņu abu attiecībās: "Mēs taisīsim pupu svētkus! Doma tāda, atzīmēt dzimšanas dienu bez dāvanām, lai katrs nāk ar saviem groziņiem un visi varēs skatīties uz maniem jaunajiem “gadžetiem”!”