foto: Instagram
Laulības problēmu dēļ aizvien sliktākas kļūst Britnijas Spīrsas attiecības ar dēliem
Britnija Spīrsa.
Slavenības
2023. gada 17. maijs, 05:58

Laulības problēmu dēļ aizvien sliktākas kļūst Britnijas Spīrsas attiecības ar dēliem

Jauns.lv

Popzvaigznes Britnijas Spīrsas (41) atsvešinātie dēli Džeidens Džeimss (16) un Šons Prestons (17) pārtraukuši atbildēt uz mammas īsziņām laikā, kad viņa, iespējams, cīnās ar problēmām laulībā ar Semu Asghari.

Kāds avots izdevumam “Page Six” pastāstījis, ka amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa jau “krietni vairāk nekā gadu” nav satikusi savus dēlus, kuri nākuši pasaulē laulībā ar viņas bijušo vīru Kevinu Federlainu.

foto: CAMERA PRESS/Angelo Nephtali / Vida Press
Britnija Spīrsa ar dēliem Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu 2013. gadā.

Paziņa norādījis izdevumam, ka beidzamā reize, kad popzvaigzne redzējusi savus bērnus, bijusi “2022. gada pašā sākumā”, pirms viņa salaulājās ar fitnesa treneri un topošo aktieri Semu.

“Līdz [2002. gada] vasaras beigām spriedze kļuva tik liela, ka zēni pat vairs neatbildēja uz viņas īsziņām,” dokumentālajā filmā “TMZ Izmeklē: Britnija Spīrsa: Brīvības cena” sacīja TMZ producente Keitija Heiza.

“Un viņa bija tik nikna,” piebilda Heiza.

Attiecības starp Britniju Spīrsu un viņas dēliem pasliktinājās pēc tam, kad viņas jaunākais dēls intervijā ar izdevumu “Daily Mail” apsprieda savu māti, apgalvojot, ka viņa ar kailfoto publiskošanu soctīklos cenšas piesaistīt sev uzmanību.

Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

gallery icon
19

Džeidens kritiski izteicās par attiecībām ar māti: “Manuprāt, mammai sagādāja grūtības mums abiem izrādīt vienādu uzmanību un mīlestību. Es nedomāju, ka viņa pietiekami to izrādīja Prestonam, un es par to jūtos ļoti slikti.”

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon
29

“Mani ļoti apbēdina [Džeidena] sašutums, sakot, ka neesmu attaisnojusi viņa cerības par māti, un varbūt kādu dienu mēs varētu satikties aci pret aci un atklāti izrunāties par to!!!!” atbildēja Spīrsa.

Savukārt TMZ pārstāvis Čārlzs Latibodjers norādījis, ka problēmas starp Spīrsu un viņas bērniem pamazām tiekot risinātas, jo viņi savstarpēji sazinoties ar īsziņu starpniecību.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

“Pēdējā laikā Britnija un viņas bērni šad tad apmainās ar īsziņām, tā, ka iespējams, ledus ir sācis nedaudz kust,” viņš apgalvojis.

Nesen izskanējušas baumas, ka Spīrsas un Asghari ceļi tuvākajā laikā varētu šķirties, kas ir tikai gadu pēc abu apprecēšanās.