Trakā pasaule
2023. gada 6. aprīlis, 16:05

Ups ... ASV FIB aģenti mācību reidā pamanās arestēt un pratināt nepareizo cilvēku

Jauns.lv

ASV Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģenti mācību reidā ielauzās nepareizā Bostonas viesnīcas numurā un aizturēja nevainīgu cilvēku, paziņoja FIB.

FIB aģenti otrdien kopā ar Aizsardzības ministrijas darbiniekiem veica mācību "izmeklēšanu", kas izvērsās pamatīgā misēklī, jo aģenti ielauzās nepareizā "Revere" viesnīcas numurā un saslēdza roku dzelžos vīrieti, kuram nebija ne mazākās nojausmas, kas notiek. Aizturētais izrādījās "Delta Air Line" pilots, kuru ielaušanās pārsteidza miegā, vēsta "CBS Boston".

Aģenti nabaga pilotu pratināja gandrīz stundu, līdz aptvēra kļūdu. Izsauktā policija apstiprināja, ka tas bijis mācību reids.

"Pamatojoties uz neprecīzu informāciju, viņi kļūdaini tika nosūtīti uz nepareizu numuru un aizturēja personu, kas nebija paredzētās lomas spēlētājs," paziņoja FIB. "Par laimi, neviens necieta." Birojs veic incidenta izmeklēšanu.

Cerams, pārdzīvotais šoks neietekmēs pilota profesionālo darbību, un viņa lidmašīnas pasažieri sveiki un veseli nokļūs plānotajos galamērķos.

Tēmas