Edija Mērfija lielās meitas rotaļājas jūrmalas smiltiņās. FOTO
Planšetdators nav ūdensizturīga ierīce, tomēr tas nav atturējis Edija Mērfija vecākās meitas ņemt to līdzi okeāna viļņos, lai fotografētu virkni „selfiju”.
Slavenības
2015. gada 6. aprīlis, 09:27

Edija Mērfija lielās meitas rotaļājas jūrmalas smiltiņās. FOTO

Jauns.lv

Komiķa Edija Mērfija (53) vecākās meitas devušās brīvdienās uz Maui salu. Tērpušās krāsainos bikini, meitenes izklaidējās okeānā, uzņemot „selfijus”.

Tā vien šķiet, ka Edija Mērfija meitām patīk būt kameru priekšā tikpat ļoti kā viņu tēvam. Taču jaunkundzēm vajadzēja drošas rokas, kad viņas bija nolēmušas pozēt virknei „selfiju”, okeāna viļņos līdzi ņemot planšetdatoru, kas ne nebūt nav ūdens noturīga ierīce.

Komiķim Edijam Mērfijam ir astoņi bērni no četrām dažādām sievietēm. Pirmie pieci dzimuši viņa laulībā (1993-2006) ar Nikolu Mičelu: Bria (25), Mailzs Mičels (22), Šeina Odra (20), Zola Aivija (15) un Bella Zahra (13).

Aktierim ir arī dēls Kristians Mērfijs (24), kuru pasaulē laidusi sieviete vārdā Tamāra Huda un dēls Ēriks Mērfijs (25), kura māte ir Polete Maknīlija.

Pēc šķiršanās no sievas Nikolas aktieris uzsāka dēku ar bijušo „Spice Girls” dziedātāju Melāniju Braunu. Kad dziedātājai iestājās grūtniecība, Mērfijs apšaubīja, ka viņš ir bērna tēvs. Pēc meitas Endželas Airisas nākšanas pasaulē un veiktajām DNS analīzēm, apstiprinājās, ka Mērfijs tomēr ir bērna bioloģiskais tēvs. Endžela Airisa piedzima tieši sava tēva 46. dzimšanas dienā – 2007. gada 3. aprīlī.

2008. gada 1. janvārī Mērfijs otro reizi apprecējās, Bora Bora salā par sievu apņemot filmu producenti Treisiju Edmondsu. Šo ceremoniju pāris sauca par „simbolisku”, jo Amerikas Savienotajās Valstīs tai nebija juridiska spēka. Pēc atgriešanās Štatos pāris vēlējās nokārtot attiecības oficiāli arī savā zemē, taču to neizdarīja. Pēc neilga laika viņi izšķīrās, un 2012. gadā Mērfijs sāka satikties ar modeli Peidžu Bučeri.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press