foto: Twitter
Madonna dalās ar pēcoperācijas fotogrāfiju un atbild troļļiem, kas izsmēja viņas izskatu
Dziedātāja Madonna.
Slavenības
2023. gada 21. februāris, 18:33

Madonna dalās ar pēcoperācijas fotogrāfiju un atbild troļļiem, kas izsmēja viņas izskatu

Jauns.lv

Daļa sabiedrības, kas mēneša sākumā sekoja līdzi “Grammy” balvu ceremonijas vakara norisei, pauda neizpratni par to, ko gan popzvaigzne Madonna nodarījusi savai sejai, kāpēc tā izskatā tik dīvaina. Lai gan dziedātāja nekavējās ar atbildi jau tūlīt pēc pasākuma (viņa vainoja bildes, kas uzņemtas ar teleobjektīvu, un kritizēja ļaudis, kas neklausās runā, bet pievēršas tikai ārišķībām), tagad viņa sniegusi vēl vienu atbildi. Tā atklāj, ka dīva bijusi tikko pēc operācijas.

Popzvaigzne Madonna nebūs no tām, kas klusēs, kad citi viņu kritizē. Turklāt, nopeļ nevis radošās darbības, bet izskata dēļ. Dziedātāja savā jaunākajā ierakstā sniegusi atbildi troļļiem, kas nozākāja viņas seju “Grammy” balvu vakarā.

Madonna "Grammy 2023" balvu ceremonijas vakarā un "afterparty" ballītē

gallery icon

Madonna “Grammy” ceremonijas vakarā kāpa uz skatuves, lai pasniegtu balvu Semam Smitam un Kimai Petrasai par viņu hitu “Unholy”.  Taču neraugoties uz Madonnas jēgpilno runu un dueta kolorīto priekšnesumu, skatītāju uzmanību daudz vairāk piesaistīja popmūzikas karalienes izmaiņas sejā. Pēc ceremonijas soctīklos parādījās neskaitāmas diskusijas par to, kādas kosmētiskās un ķirurģiskās procedūras dziedātāja iespējams veikusi, kuru dēļ viņa izskatās tik svešāda. Madonnas sejai pievērstā pastiprinātā uzmanība aizsāka arī diskusijas par to, ar kādu spiedienu sievietēm ir jāsaskaras, lai atbilstu sabiedrībā valdošajiem skaistuma standartiem, un daudzi popzvaigznes slavenie draugi un fani nostājās Madonnas pusē, aizstāvot dziedātāju.

Runas par veiktajām kosmētiskajām procedūrām tomēr izrādījušās patiesas. Savā jaunākajā ierakstā “Twitter” blogā dziedātāja kritizētājiem atbild: “Paskat, cik smuka es tagad esmu, kad pampums pēc operācijas ir mazinājies.” Teikto dīva papildinājusi ar savu jaunāko portreta fotogrāfiju.

“Tu esi un vienmēr būsi skaista,” pie dziedātājas ieraksta komentārā ierakstījis viens fans. “Mēs tevi mīlam, neraugoties uz citu cilvēku negatīvo viedokli,” komentējis otrs.

“Es redzu tikai spēcīgu sievieti, kura domā par savu biznesu un rūpējas, lai tas plauktu,” rakstīja trešais, bet ceturtais piebilda: “Turpini pārkāpt robežas, turpini izcīnīt labās cīņas, un darīt to, kas tevi dara laimīgu.”

Lai gan daudzi slavēja Madonnas drosmi, netrūka tādu, kas turpināja kritizēt dziedātājas aizraušanos ar plastisko ķirurģiju. Par to kāds dziedātājas aizstāvis izteicies: “Es nesaprotu, kāpēc cilvēki šajā komentāru plūsmā izjūt nepieciešamību pamācīt, ko tu drīksti un nedrīksti darīt ar savu ķermeni. Mums visiem ir jācenšas darīt to, kas dara mūs laimīgus, nesatraucoties, ko par to padomās citi.”

Atgādināsim, ka atbildot uz heiteru piezīmēm tūlīt pēc “Grammy” balvu vakara, Madonna teica sekojošus vārdus: “Tā vietā, lai pievērstos tam, ko es teicu savā runā, kas bija par pateicību par šādu mākslinieku bezbailību, daudzi cilvēki nolēma runāt tikai par manām tuvplāna fotogrāfijām, ko preses fotogrāfs uzņēmis ar teleobjektīvu, kas izkropļos jebkuru seju. Un atkal es nokļūstu eidžisma un sieviešu nīšanas spožumā, kas caurstrāvo pasauli, kurā dzīvojam. Pasaulē, kas atsakās godināt sievietes, kuras ir vecākas par 45 gadiem, un jūt vajadzību viņu sodīt, ja viņa turpina būt stipras gribas, čakla un piedzīvojumiem kāra,” žēlojās dziedātāja.

Tāpat māksliniece uzsvēra, ka negrasās atvainoties kādam par savām pārvērtībām. “Es nekad neesmu atvainojusies par saviem radošajiem lēmumiem, ko esmu pieņēmusi, ne arī par to, kā izskatos vai ģērbjos. Un es netaisos sākt. Mediji mani ir centušies noniecināt jau kopš manas karjeras sākuma, bet es saprotu, ka tas viss ir pārbaudījums. Esmu priecīga rīkoties tā, lai visām sievietēm pēc manis turpmākajos gados būtu vieglāk. Bejonsas vārdiem sakot – jūs nesalauzīsiet manu dvēseli! Es izbaudu savu dzīvi!” savu atbildi “heiteriem” noslēdza Madonna.