Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Emocionāla trauma" - vīrietis Singapūrā iesūdz tiesā sievieti, kura viņu atraidījusi
foto: Pexels.com
Ilustratīvs foto
Trakā pasaule

"Emocionāla trauma" - vīrietis Singapūrā iesūdz tiesā sievieti, kura viņu atraidījusi

Jauns.lv

Vīrietis Singapūrā iesūdzējis tiesā sievieti, kura viņu atraidījusi, norādot, ka viņa vīrieti "emocionāli traumējusi", neiesaistoties ar viņu romantiskās attiecībās, raksta "The Independent".

"Emocionāla trauma" - vīrietis Singapūrā iesūdz ti...

Abi Singapūras iedzīvotāji, kuri viens otru pazinuši kopš 2016. gada, viens pret otru ir iesnieguši prasības tiesā, pieprasot atlīdzināt zaudējumus miljoniem dolāru apmērā.

Singapūras ziņu kanāls "CNA News" ziņo, ka dronu kompānijas "D1 Racing" direktors K. Kašigans uzsācis divas tiesas prāvas pret Noru Tan Šu Mei.

Viņš apgalvo, ka Noras darbības kaitējušas viņa "lieliskajai reputācijai", kā arī radījušas "traumas un depresiju". Tāpat vīrietis apgalvo, ka neveiksmīgās mīlestības dēļ viņš zaudējis vismaz piecus biznesa partnerus.

Abi iepazinušies 2016. gadā un kļuvuši par labiem draugiem. Situācija mainījusies ap 2020. gada septembri, kad viņu uzskati par savstarpējām attiecībām sākuši atšķirties, pastāstīja Nora. Sieviete sacīja, ka uztver Kašiganu kā draugu, bet viņš uzskatot viņu par savu "tuvāko cilvēku". Nora pēc šādas drauga atzīšanās nolēmusi saīsināt abu kopā pavadīto laiku un saskarsmi kopumā.

Tomēr tiesa norādījusi, ka "nebūs palīgs lietas ierosinātājam piespiest atbildētāju atjaunot saikni".

Galu galā Kašigans Singapūras Augstākajā tiesā vērsies ar otru prasību piedzīt no Noras 3 miljonus Singapūras dolāru par apmelošanu un emocionālajām traumām, kas viņam radušās.

Tiesas sēde šai lietā ir paredzēta 9. februārī.

Savukārt Nora Tan Šu Mei pieprasa 480 Singapūras dolāru un 1000 Singapūras dolāru zaudējumu atlīdzību par drošības aprīkojuma, tostarp digitālās durvju kameras, trauksmes sensora un viedā video durvju zvana, uzstādīšanu.

Viņa tiesā pauda, ka viņai nācies veikt drošības pasākumus pēc tam, kad Kašigans 2022. gada jūlijā parādījies viņas mājas priekšā un atteicies doties prom. Viņš arī mēģinājis tuvoties viņas kaimiņiem un uzradies viņas darba vietā pēc tam, kad viņa atteicās ar viņu runāt.