Mežoņi, gladiatori un citi tēli. Šova "Dejo ar zvaigzni 4" pusfināla krāšņākie mirkļi. FOTO
"Dejo ar zvaigzni 4" pusfinālā uzvarēja Liene Greifāne ar Viktoru Haritonovu.
2015. gada 20. aprīlis, 11:38

Mežoņi, gladiatori un citi tēli. Šova "Dejo ar zvaigzni 4" pusfināla krāšņākie mirkļi. FOTO

Jauns.lv

Šova “Dejo ar zvaigzni 4” pusfināls patiešām bija krāšņa, bet arī saspringta izrāde – cīņa bija tik sīva, ka finālā iekļuva visi četri pāri! Piedāvājam ieskatu deju šova pusfinālā un tā aizkulisēs.

Šova pusfinālā sacentās četri pāri – Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis un divkārtējā Latvijas čempione 10 deju programmā pieaugušo vecumu grupā Liene Tarana; dziedātāja Liene Greifāne un profesionālais dejotājs, treneris, sporta deju tiesnesis Viktors Haritonovs; „Latvijas Lepnums”, biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš un Latvijas Latīņamerikas deju čempione pieaugušo grupā Ilze Jankovska, kā arī seriāla „Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte pārī ar starptautiskais klases dejotāju, Latvijas vicečempionu 10 deju programmā Raimondu Andersonu.

Dejotāji pārsteidza ar kvalitatīviem un izdomātiem deju iestudējumiem – uz šova skatuves varēja redzēt gan mežoņus, gan gladiatorus, gan vikingus, jo tieši tādos tēlos iejutās šova dalībnieki. Tas patika žūrijai, kas šoreiz neskopojās ar augstām atzīmēm, un šī šova vēsturē pirmo reizi kāds no pāriem pat saņēma maksimālo atzīmi - visus četrus 10. Tie bija Liene Greifāne ar Viktoru Haritonovu, kas arī kļuva par šova pusfināla uzvarētājiem.

Viņi turpinās cīņu šova “Dejo ar zvaigzni 4” finālā, kurā, lai cik tas neparasti nebūtu, iekļuva visi četri pusfināla pāri. Šādu lēmumu šova veidotāji esot pieņēmuši pēc kāda skatītāja vēstulē izteikta lūguma.  

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders, Toms Norde (TV3)