foto: BACKGRID/ Vida Press
Princis Harijs apgalvo, ka "upurējis visu", lai būtu kopā ar Meganu
Princis Harijs "Netflix" dokumentālajā filmā.
Slavenības
2022. gada 9. decembris, 18:45

Princis Harijs apgalvo, ka "upurējis visu", lai būtu kopā ar Meganu

Jauns.lv

“Netflix” dokumentālās filmas “Harijs un Megana” (“Harry & Meghan”) pirmajā sērijā princis Harijs apgalvo, ka “upurējis visu”, lai būtu kopā ar sievu Meganu Mārklu un pievienotos viņas pasaulei.

Saseksas hercoga un hercogienes divās daļās demonstrētā dokumentālā seriāla pirmā puse - trīs sērijas - jau sasniegušas skatītājus. Tās pasaules pirmizrādi piedzīvojušas ceturtdien, 8. decembrī, un tajās jau izskanējušas vairākas pārsteidzošas atklāsmes.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

Pirmajā sērijā princis Harijs un Megana sniedza interviju, ko papildināja vairāki klipi no “video dienasgrāmatas”. Kādā brīdī Harijs sacīja: “Viņa upurēja visu, ko jebkad pazina, brīvību, kas viņai bija, lai pievienotos man manā pasaulē.”

“Un tad diezgan drīz pēc tam es upurēju visu, ko pazinu, lai pievienotos viņai viņas pasaulē,” viņš piebilda.

Meganas Mārklas roka gādīgi gulst uz prinča Harija muguras

gallery icon

Pirms šīs šokējošās atklāsmes princis Harijs paskaidroja: “Es domāju, ka tik daudziem ģimenes cilvēkiem, īpaši vīriešiem, var rasties kārdinājums vai vēlme apprecēties ar kādu, kurš atbilstu šablonam, nevis ar kādu, ar kuru jums varbūt ir lemts būt kopā. Atšķirība ir starp lēmumu pieņemšanu ar galvu vai ar sirdi.”

Princis Harijs un Megana Mārkla roku rokā

gallery icon

Bakingemas pils un karaliskā ģimene kopumā vēl nav reaģējusi uz prinča Harija un Meganas Mārklas paziņojumiem dokumentālajā filmā.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon

Iepriekš neredzēti kadri no prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām

gallery icon

Ainiņas no Meganas un Harija “Netflix” seriāla pirmā reklāmas treilera

gallery icon