Kaža kļuvis par tēvu un prāto par kāzām
„Ceļā no bodes. Viena rokā 82. gada Džons Lenons, otrā – 2015.gada jaunums – Edvarts Būmeisters,” par šo fotogrāfiju ziņo Kaža.
Slavenības
2015. gada 25. aprīlī, 12:16

Kaža kļuvis par tēvu un prāto par kāzām

Jauns.lv

Mūziķis Kaža, īstajā vārdā Kārlis Būmeisters (28) ar draudzeni Lindu Meieri kopā ir jau vairāk nekā piecus gadus. Pirms pāris mēnešiem pasaulē nācis viņu dēls Edvarts, bet nu mīlnieki gatavojas kāzām.

Kaža kļuvis par tēvu un prāto par kāzām...

Kaža priecīgo bērna pasaulē nākšanas notikumu turēja lielā slepenībā un to, ka viņam ir dēls, atklāja tikai tagad, ievietojot sociālajos tīklos foto, kur redzams ar pāris mēnešus mazo dēliņu rokā. Foto pamanījis arī mūziķis Lauris Reiniks, kurš to komentējis ar vārdiem: „Vot nelietis, klusēji kā partizāns par gaidāmajiem jaunumiem. Apsveicu, tici vai nē!”

Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Kaža atklāj, ka viņš dzīvi neplāno, bet ļaujas tās pavērsieniem. „Kad beidzās pubertātes pumpas, tad dažādi mērķi nedaudz atkrita. Es ikdienā vairāk draudzējos ar galvu, nekā ar sirdi. Vairāk esmu reālists, un man tas netraucē. Padomju laikā visi visu plānoja, tagad neviens neko neplāno. Dzīvo tik nost.”

Mūziķis atklāj, ka arī dzīves lielākos notikumus viņš neplāno. „Arī kāzas neesmu ieplānojis kādā konkrētā laikā.

Visticamāk kāzas notiks kaut kad... Varbūt pavisam drīz, varbūt ne, bet par tām daudzi nemaz neuzzinās. Visdrīzāk tur varētu būt kādi trīs cilvēki. Negribētu pompozas kāzas ar neskaitāmi daudz viesiem un lielām svinībām. Ja grib tā, tad aizej uz kino paņem popkornu un būs tev pompozi. Ar Lindu šo tēmu esam izrunājuši un arī viņa nevēlas lielas kāzas. Būšana uzmanības centrā un atrasties uz žurnāla vākiem... tas nav manas dzīves piepildījums,” savu nostāju portālam Kasjauns.lv atklāj mūziķis.

Kaža „Sāpes nepāriet”

Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com