Dienu pēc atgriešanās soctīklos Britnija Spīrsa atkal publisko bildi, kur ir pilnībā kaila
Britnija Spīrsa.
Slavenības
2022. gada 26. oktobris, 06:00

Dienu pēc atgriešanās soctīklos Britnija Spīrsa atkal publisko bildi, kur ir pilnībā kaila

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (40) pirmdien savā "Instagram" kontā padalījusies ar jaunu fotogrāfiju, kurā atkal atrāda sevi pilnībā kailu. Turklāt tas noticis tikai vienu dienu pēc viņas grandiozās atgriešanās soctīklos un konta atjaunošanas.

40 gadus vecā “Grammy” balvu laureāte savai jaunākajai pikantajai bildītei iepozējusi pludmalē. Pašas intīmākās vietas viņa pēc tam piesegusi ar emozijzīmēm ziedu formā.

Popzvaigznes prombūtne no “Instagram” platformas bija īslaicīga. Pēc 13. oktobrī deaktivizētā konta viņa to atkal atjaunojusi un jau svētdien atsākusi publiskot savus jaunākos vēstījumus.

Britnija, kura pēc sešu gadu klusuma perioda šogad atgriezusies mūzikas apritē un kopā ar Eltonu Džonu ieskaņojusi hitu “Hold Me Closer”,  redzama pozējam smilšainā liedagā, guļot uz viena sāna seklā okeāna ūdenī. Viņa izvēlējusies atrādīt sevi pilnībā kailu, vien galvā uzlikusi platmali, lai pasargātu acis no spožajiem saules stariem.

Britnija Spīrsa “Instagram” blogā publisko virkni bildīšu, kurās redzama puskaila

gallery icon

Parakstā pie attēla Britnija pievienojusi trīs emocijzīmes ar spilgti sarkanām lūpu krāsām un Meksikas karodziņiem, kas nozīmē, ka fotogrāfija tapusi ceļojuma šajā zemē.

Dziedātāja fotogrāfiju parādījusi saviem 41,8 miljoniem sekotāju, un komentāru sadaļa ir pārpludināta ar satrauktām fanu atbildēm un lūgumiem pārtraukt kailfoto publicēšanu.

Kāds no faniem raksta: “Mēs jau esam to redzējuši. Es varu apzvērēt, ka es tevi kailu esmu redzējis biežāk nekā redzējis kailu pats sevi.”

Kāds cits sekotājs piebilda: “Nu jau ir gana ar plikumiem! Cik gan izmisuma pārņemti ir šie atkārtotie kailfoto?”

Britnija Spīrsa pludmalē 2021. gada jūnija nogalē

gallery icon

Kāds cits “Instagram” lietotājs ir pārliecināts, ka tā nav Britnija pati, kas publicē šīs kailfotogrāfijas: “Te nu mēs esam atkal. Kāpēc? Kurš atbild par viņas kontu? Es neticu, ka viņa pati liek šīs bildes. Varbūt šis ir kāds pirms dažiem gadiem noticis ceļojums un kāds turpina publiskot šīs pāris gadus vecās bildes?”

Taču jāatzīst, ka Britnijai nav sveša dalīšanās ar pārlieku atklātām sevis fotogrāfijām sociālajos tīklos. Svētdien popzvaigzne augšupielādēja attēlu, kam pozē bez apģērba augšdaļas. Ar šo fotogrāfiju viņa atzīmēja atgriešanos savā “Instagram” lapā pēc tā deaktivizēšanas mēneša vidū.

Dziedātāja bija ģērbusies tikai baltos šortiņos, bet kailās krūtis piesegusi ar rokām.

Laikā, kad Britnija bija aizvērusi savu “Instagram” kontu, viņa turpināja lietot savu “Twitter” kontu. Aizvadītajā nedēļā viņa publiskoja savu kailfoto šajā platformā, un jau toreiz izpelnījās fanu bažas par to, kas ar dziedātāju šobrīd notiek, un lūgumus izdzēst šo pārāk atklāto bildi. Dziedātāja tajā pilnībā kaila gulēja gultā un vērās kamerā.

Britnija ar šīm divām fotogrāfijām, kurās ir pilnībā kaila (ne vairs puskaila), dalījusies pēc tam, kad viņas jaunākais dēls Džeidens “ITV News” intervijā iztecies, ka vēlētos, kaut viņa mamma pārtrauktu publiski izrādīt savas kailfotogrāfijas.

“Ir tāda sajūta, ka viņai ir kaut kas jāpublicē, lai tikai pievērstu sev uzmanību,” izteicās Džeidens. “Tas jau turpinās gadiem un gadiem, un gadiem, un varbūt nekad nebeigsies.”

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon