Slavenības
2022. gada 21. oktobris, 06:29

VIDEO: aktrise Anna Šteina skaidro, kāpēc viņai neizdodas izveidot attiecības

Jauns.lv

Mīlestība un attiecības ir tā dzīves daļa, kur ne vienmēr viss notiek tā, kā mēs to vēlētos, kā plānojam vai prognozējam. Arī aktrisei Annai Šteinai, kura savā pieredzē dalās kanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", šai ziņā nav trūcis nedz mulsinošu, nedz sāpīgu brīžu.

Piemēram, būdama sieviete ar racionālu skatu uz dzīvi un spēcīgu raksturu, viņa atzīst, ka nekad nav sapratusi un piepratusi tās sievišķīgās koķetērijas viltības, to izlikšanos un pietēlošanu, ko attiecību sākumā cītīgi praktizē daiļā dzimuma vairākums.

Pašlaik Anna ir brīva sieviete, un varbūt šajā statusā sava loma ir arī viņas sāpīgajai iepriekšējo attiecību pieredzei: “Ilgākās attiecības man ir bijušas laikam septiņi gadi, un šķiršanās vienmēr bija ļoti sāpīga. Nevienā gadījumā iniciatore nebiju es, vīrietis izlēma aiziet, un tas ļoti iedragāja manu pašapziņu."

"Manas pirmās attiecības studiju gados bija īpaši dramatiskas – tas cilvēks aizrāvās ar apreibinošajām vielām. Sākumā tas bija tikai alkohols, pēc tam - “nevainīgā” zālīte, un tad jau aizgāja visas smagās lietas. Viņa jau sen nav starp dzīvajiem,” atklāj Anna.