Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Princi Hariju un Meganu ielūgs uz Čārlza kronēšanu tikai tad, ja grāmatā nebūs kritizēta Kamilla
foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
Karalis Čārlzs III ar mīļoto sievu Kamillu un viņa jaunākais dēls princis Harijs ar sievu Meganu.
Slavenības

Princi Hariju un Meganu ielūgs uz Čārlza kronēšanu tikai tad, ja grāmatā nebūs kritizēta Kamilla

Jauns.lv

Princis Harijs un Megana Mārkla netiks aicināti uz karaļa Čārlza III kronēšanu, ja Saseksas hercogs savā gaidāmajā biogrāfijās grāmatā vērsīsies pret Kamillu, ziņo ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Princi Hariju un Meganu ielūgs uz Čārlza kronēšanu...

Portāls “Daily Beast”, citējot karaļnamam pietuvinātu avotu teikto, raksta, ka “gandrīz viss, ko Čārlzs ir darījis pēdējo 20 gadu laikā, tā vai citādi ir bijis saistīts ar Kamillas pieņemšanu sabiedrībā”.

Princis Čārlzs un Kamilla.

Princis Čārlzs un Kamilla

Princis Čārlzs un Kamilla.

Britu laikraksts “Daily Express” informē, ka nesen kāds no Kamillas draugu loka esot brīdinājis, ka Saseksas hercogs un hercogiene karaļa kronēšanā nebūs gaidīti, ja prinča Harija biogrāfijas grāmata aizskars Kamillu.

“Tas skaidrojams ar Čārlza dziļi mīlošajām attiecībām ar Kamillu un vēlmi viņu pasargāt, norādījis avots,” rakstīts publikācijā.

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs.

Karalis un karaliene konsorte tiks kronēti ceremonijā, kas notiks Vestminsteras abatijā Londonā 2023. gada 6. maijā.

Izskanējusi informācija, ka biogrāfijas grāmata, ko publicēs izdevniecība “Penguin Random House”, visticamāk, iedziļināsies prinča Harija nesaskaņās ar Viljamu, viņa problemātiskajās attiecībās ar tēvu Čārlzu, kā arī sniegs savu skatījumu par pamāti Kamillu un stāstīs par viņa un Meganas nemiera pilno aiziešanu no karaļnama 2020. gada sākumā.

Prinča Čārlza 70. jubilejas dārza svētki: hercogienes Meganas pirmais iznāciens karaliskās ģimenes pārstāves godā

Atgādināsim, ka britu karaļnama biogrāfe Tīna Brauna nesen pauda savu viedokli, uzskatot, ka pēc vecmāmiņas nāves princis Harijs grāmatu varētu vispār neizdot, jo saprotot, ka pēc tās viņa atgriešanās ģimenē vairs nebūs iespējama. Tiesa, princis ir sarežģītā situācijā, jo līgums ar “Penguin Random House” ir noslēgts un miljoni avansā jau saņemti.

foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Britu karaļnama biogrāfe Tīna Brauna.
Britu karaļnama biogrāfe Tīna Brauna.

“Tagad viņi ir strupceļā. Viņi ir paņēmuši visu šo naudu un Harijs ir noslēdzis šo darījumu par grāmatu, kurā viņam bija jāizklāsta viss par savu šausmīgo dzīvi karaļnamā. Bet tagad viņš ir sprukās, jo saprot, ka nebūs ceļa atpakaļ, ja viņš to izdarīs,” norādījusi Tīna Brauna.

“Ja darbs pie grāmatas izdošanas turpināsies, tad, manuprāt, Harijam nebūs izredzes atgriezties [ģimenē]. Tāpēc mans uzskats ir, ka grāmata dienas gaismu nepiedzīvos.”

Kornvolas hercogienes Kamillas 10 gadi karaļnamā

Velsas princis Čārlzs un Kornvolas hercogiene Kamilla 2015. gadā atzīmē kāzu 10. gadadienu. Pa šiem gadiem agrāk tik nīstā Kamilla ...

Karaliene ar Kamillu brauc vienā karietē

Bikšu lentes ordeņa parāde karalienes Elizabetes dzīvesbiedra prinča Filipa tukšo vietu karietē ieņēma dēls Velsas princis Čārlzs ar sievu Kamillu. ...